Gazete Vatan Logo

Gece kuaförünü eve aldı kocası ihaneti affetmedi

Antalya’da, 40 yaşındaki koca, karısının kendisini aldattığını iddia ettiği 28 yaşındaki kuaförü tek bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetten sonra polisi arayan koca, “Eşimin aşığını terasta öldürdüm” dedikten sonra kaçtı. Polis kısa sürede yakaladı

Gece kuaförünü eve aldı kocası ihaneti affetmedi

Antalya’nın Kepez ilçesi Altınova Mahallesi’ndeki 3 katlı binanın teras katında önceki gece meydana gelen olayda bir karot (beton delme) firmasında çalışan Y.B., gece yarısı eve geldiğinde dairesinden çıkan kuaför R.A. ile karşılaştı. Bir anda öfkelenen koca Y.B. yanında taşıdığı bıçağı çıkardı. Kuaför R.A. korkudan terasa kaçtı. Öfkeli kocanın karısı R.B ise korkudan kendisini eve kilitledi. Elinde bıçakla terasa çıkan Y.B. kısa süre boğuştuğu kuaför R.A.’yı belinden tek bıçak darbesiyle öldürdü.

Ardından dairesine inen Y.B., çelik kapıyı açamayınca 155 Polis İmdat hattını arayarak, “Eşimin aşığını terasta öldürdüm” diyerek ihbarda bulundu. Bir süre kapının önünde bekleyen Y.B., ardından olay yerinden kaçtı. Kocası gittikten sonra daireden çıkan R.B., terasta R.A.’nın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, R.B.’nin ifadesine başvurdu. Polis ekipleri yaklaşık yarım saat sonra kaçan koca Y.B.’yi Kepez İlçesi Baraj Mahallesi’nde yakaladı. Şüphelinin olayda kullandığı bıçak da ele geçirildi. Y.B. ve eşi R.B., sorguları yapılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. R.A.’nın ilçede kuaförlük yaptığı, kendisini öldüren Y.B.’nin karısı R.B.’nin de müşterisi olduğu iddia edildi.Antalya’da, eşi R.B.’nin kendisini aldattığını iddia ettiği kuaför Ramazan Acar’ı tek bıçak darbesiyle öldüren koca Y.B., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Haberin Devamı