Gazete Vatan Logo
Magazin Gazoz savaşları

Gazoz savaşları

Bir içecek markasının yüzü olan Murat Boz’a rakip marka Şebnem Ferah ve Manga ile karşılık verdi

1 yıllık sözleşmelere imza atan sanatçılardan Boz 250 bin euro kazanırken Şebnem Ferah ise 500 bin euro ile farkını ortaya koydu


YazIn yaklaşmasıyla birlikte gazlı içecek markaları arasındaki rekabet de kızışmaya başladı. Gençliği hedef alan ünlü markalar başka yaz konserleri olmak üzere reklam filmleri ve billboardlar için ünlü şarkıcılarla masaya oturdu. Yedigün, Murat Boz ve Victoria Secret mankenleriyle anlaşma imzalarken, buna karşılık Fanta ise Şebnem Ferah ve Manga ile el sıkıştı. Her iki marka da sanatçılarla 1 yıllık anlaşma için astronomik rakamları gözden çıkarttı. Murat Boz’a 250 bin euro (500 bin TL), Victoria Secret mankenlerine ise 75 bin euro (150 bin TL) ödendi. Eurovision’da Türkiye’yi temsil edecek olan Türk rock müzik grubu Manga yer alacağı kampanya karşılığı 350 bin euro’ya (700 bin TL) ’Evet’ dedi. Milyonlarca hayranı olan Şebnem Ferah ise 500 bin euro (1 milyon TL) ile farkını ortaya koydu. “Benim Adım Orman” isimli son albümüyle büyük beğeni toplayan Ferah, yaptığı anlaşma gereği farklı şehirlerde toplam 13 tane yaz konseri verecek.



Murat Boz’a Yedigün reklamlarında Victoria’s Secret mankenlerinden Candice Swanepoel ile Litvanyalı model Jacqueline Oloniceva eşlik etti.

Haberin Devamı