Gazete Vatan Logo

Gaziantep'te bir din görevlisi tutuklandı

Gaziantep polisi tarafından FETÖ/PDY terör örgütünün mensubu olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan din görevlisi tutuklandı

Gaziantep'te bir din görevlisi tutuklandı

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğü tarafından elde edilen istihbarat çalışması sonucunda, bir camide din görevlisi olarak görev yapan FETÖ/PDY Terör Örgütü mensubu gözaltına alındı. FETÖ/PDY Terör Örgütüne mensup bir kısım askerin 15.07.2016 tarihinde başlattıkları hain darbe teşebbüsüne karşı Demokrasi Meydanında vatandaşlarımızın başlattıkları “Milli İrade ve Demokrasi” direnişi devam etmektedir.

Bu etkinlikler sırasında hakkında ihbar bulunan ve durumundan şüphelenilen ve ilimizdeki bir camide din görevlisi olarak görev yapan FETÖ/PDY Terör örgütü mensubu M.B. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Örgüt mensubu şahsın kendisini darbe karşıtıymış gibi göstererek kamufle etmeye çalıştığı, yapılan üst aramasında örgüt mensuplarının kendilerini kamufle etmede kullandıkları talimat ile ev ve işyerinde yapılan aramalarda ise örgüte ait çok sayıda evrak ele geçirilmiştir. Adı geçen şüpheli şahıs çıkarıldığı Adli makamlarca tutuklanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı