Gazete Vatan Logo

Gayrimenkul sektöründe ezber bozacak

DKY İnşaat, DKY On konseptiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.

DKY İnşaat,konseptinilk projesi olacak‘ DKY On Kağıthane’yi İstanbul’da gerçekleştirdiği lansman ile tanıttı. Lansmana DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve DKY inşaat Genel Müdürü Tevfik Türelev sahipliği yaptı.

Klasik konut anlayışının dinamiklerini değiştirdiklerini belirten Ali Dumankaya, “DKY On gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept. Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Çok farklı paydaşları bir araya getirdik.Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum. Bu devrimin ilk adımını DKY On Kağıthane ile atıyoruz” dedi.

Gelişime açık bir proje oluşturduklarının altını çizen Ali Dumankaya konsept hakkında şu bilgileri verdi: “DKY On’da şu an için birlikte çalıştığımızpaydaş sayımız yenilerinin katılımı ile giderek artacak,gelişime açık bir konsept tasarladık. Toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar oluşturduk. Dünyada bir ilki gerçekleştirdiğimiz dijital topluluk portalımız sayesinde insanlar ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip etkileşim halinde olabilecekler. Bu yeni portal ile birçok paylaşım ekonomisi uygulamasını entegre ederek projede yaşayanların kullanımına sunacağız.”

Haberin Devamı

205 birimden oluşacak

Şehrin kalbinde yer alan Kağıthane’nin,merkezi iş alanlarına yakınlığı ile çok özel bir lokasyonda olduğunu belirten Ali Dumankaya, bölgenin avantajlı ulaşım imkanı ile yakın geleceğin Nişantaşı’sı olacağını söyledi.

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ise Bölgenin ihtiyacına yönelik proje oluşturduklarını söyleyerek, DKY On Kağıthane projesi hakkında şu bilgileri verdi: “Pratik kullanımlı daireler tasarladık. Buçuklu balkon tasarımımız bu projemizde de devam edecek. Açılır kapanır balkonlarımız kapanıp ilave yaşam alanı olarak da kullanılabilecek. DKY On Kağıthane, 57 ila 86 metrekare arasında değişen 1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, ticari alan ve ofislerden oluşacak.

Haberin Devamı

Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olacak. Projede 4 bin 750 metrekare ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor. Projenin ofis alanlarında yaklaşık bin 200 metrekarelik “Work’On” adını verdiğimiz ortak çalışma alanları yer alacak.200 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirileceğimiz projeyilansmana özel peşin KDVdahil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyoruz.

Banka kredisinin yanısıra, 10 bin TL peşin, yüzde 15 peşin indirimi, 60 ay “0” vade farkı veya kişiye özel esnek ödeme planı seçeneklerini sunacağız.”

2 milyar liralık yatırım

DKY On konseptini tanıtmak amacıyla Levent Büyükdere Caddesi üzerinde Türkiye’nin ilk “Yaşam Deneyim Merkezi’ni” kurduklarını ifade eden Ali Dumankaya, “Bu Deneyim Merkezi’nde kullanmayı planladığımız sanal gerçeklik projesi ile kişiler almak istedikleri dairenin tüm özelliklerini görebilecek, iç tasarımını yapabilecek, dış manzarasını görme imkanına sahip olacaklar. Kısa süre içerisinde bu merkezi de hayata geçirip sizlere daha detaylı bir tanıtım gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktaran Ali Dumankaya projelerin toplam büyüklüğünün ise yaklaşık 2 milyar TL olacağını sözlerine ekledi.