Gazete Vatan Logo

Gasp ve tecavüz dehşeti

Gasp ve tecavüz dehşeti

Ankara’da 2’si yabancı uyruklu dört zorba, önce güzellik salonunu, sonra ev bastı. Dört kadına tecavüz edip 3’ünü kaçıran zorbalar, yakalanıp tutuklandı.

ANKARA’da silahlı 4 kişi önce bir güzellik salonunu bastı, gasp ettikleri çalışanlara tecavüz girişiminde bulundu. Yardım çığlıkları üzerine kaçan saldırganlar daha sonra gittikleri bir evde tecavüz ettikleri 4 kadını kaçırdı. Polisin MOBESE kameralarından tespit ettiği 2’si yabancı uyruklu dört zorba kovalamacayla yakalandı, ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Salonda gasp yaptılar

Başkentte Türk vatandaşı M.A. ve B.B ile Gürcü G.B. ve Suriye uyruklu N.E. önce Sıhhiye’deki bir güzellik salonunu bastı. İki erkek çalışanı silah ve bıçakla rehin alan şüpheliler, salonun işletmecisi S.K.’yi de etkisiz hale getirdi. Kendilerine karşı koyan F.D. isimli diğer çalışanı bacağından bıçaklayarak yaralayan şüpheliler, ardından R.Y. isimli kadın çalışanı tecavüze kalkıştı. Kadının yardım çığlıkları üzerine paniğe kapılan dört şüpheli, salonda bulunan altı telefon ve bir laptopu alarak kaçtı.

Haberin Devamı

Kadınlara sırayla tecavüz

Saldırganlar 5 saat sonra Kızılay’da fuhuş yaptırıldığı iddia edilen başka bir evi bastı. Evdeki dördü kadın beş kişiyi rehin alan saldırganlar Y.Y. isimli erkeği döverek etkisiz hale getirdi, daha sonra M.E., E.E., K.A., E.A., K.D. isimli kadınlara da tecavüz ederek 1500 lira parayla cep telefonlarını da gasp etti.
Dövdükleri Y.Y. ile M.E. isimli kadını evde bırakan saldırganlar diğer üç kadını zorla Kazan ilçesindeki eski bir fabrikaya götürdü. Burada da kadınlara sırayla tecavüz eden saldırganlar Marmara Sokak’taki eve geri döndü. Daha önceki olay nedeniyle bölgede önlem alan polis, saldırganları yakaladı. Saldırganların üzerinden 1 adet kurusıkı tabancayla 4 bıçak ele geçirildi.

MOBESE yakalattı

Şüpheliler, defalarca tecavüz ettiği kadınları işlerini bitirince Kızılay’a getirip bıraktı. Olayın polise yansıması üzerine alarma geçen ekipler, MOBESE kameralarından şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit etti. PTS sistemini kullanarak aracın güzergâhını bulan Gasp Büro ekipleri, kısa süren kovalamacayla dört şüpheliyi de yakaladı. Üzerlerinden bir kuru sıkı tabanca ile dört bıçak çıkan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı