Gazete Vatan Logo

Gardıroplarınızda renkli bahar havası estirin!

Gardıroplarınızda renkli bahar havası estirin!

Hepimiz kış biterken tek bir şey düşünüyoruz, gardıroplarımızı hemen ilkbahara nasıl adepte edebiliriz? Kışın bütün kasvetini geride bırakıp dolabımızı nasıl renkli bahar havasına sokabiliriz? Kendinizi hızlı bir şekilde bahara adapte etmeniz çok kolay!

Trençkotlar serin havalarda hayat kurtarıcı olabilir

‘Duster Coat‘ denen pardesünüzü hemen mantolarımızın yerine harekete geçirebiliriz... Tam ısınmamış havalarda bu trençkotlar sizin için hayat kurtarıcı olacaktır. Volümlü uzun trençkotlar bu sene en sık kullanılanlardan birisi şüphesiz ki; özellikle de Dries Van Noten bu işin öncüsü. Sigaret pantolanların, uzun dar eteklerinizin üzerine alacağınız trençkotunuzla gayet şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Ayrıca Maxmara da desenli pardesüleriyle etek ve elbselerini kombinleyerek çok şık takımlar yaratmış. Pardesü bana göre değil diyorsanız daha kısa ceketlerle bahara adım atabilirsiniz.

Düz uzun etekler ve bilekte sigaret pantolonlar edinin

Kışın sık sık giydiğimiz taytların ve kalın pantolonların yerini hemen basit uzun etekler ve bilekte sigaret pantolanlar alsın. Bu sizi hem hafifletecek hem de yaza daha kolay adapte olmanızı sağlayacaktır. Uzun dar eteğinizi ve sigaret pantolunuzu sandaletlerden önce sezonun gözdesi sneakerla kombinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kıyafetlerinizde çiçekli bir dokunuş mutlaka olmalı

Mutlaka çiçekli bir dokunuş yapın. Yani ruhunuza baharı getirecek, sizi iyi hissettirecek çiçekli bir parçanız olsun... Çiçekli bir etek de olabilir, çicekli bir elbise de. Yok ikisi de olmaz diyorsanız hiç değilse çiçekli bir gömlekle girebilirsiniz bahar havasına.

El işi elbiseler favori

El işi bu sene gayet trendy olacak. Koton dantelleri buluzlarınızda, eteklerinizde kullanarak havaya girebilirsiniz. El işleri elbiselerde, eteklerde modacıların favorileri arasında. Bunu en iyi yorumlayanlar bu sene İsabel Marant, Celine, Choe gibi isimler. Dantel ve tığ işi 70’lerin vazgeçilmeleri olduğu için bohem görünüşte bolca kullanılmış bu sezon. Mesela işli bir ceketinizle kombinleyebileceğiniz siyah basit bir tişört ve basit bir siyah pantolon çok şık olmanıza yetip de artacaktır.

Haberin Devamı

Çorapla beraber giyilen sandaletler

Ayaklarınızı esaretten kurtarın. Çıplaklığa alışsın ayaklarınız. Bu yazın vazgeçilmez ayakkabı modeli kuşkusuz ki sandaletler olacak...

Bu sene ünlü modacıların kreasyonları gladyatör stilleriyle dolu. Tabii ki yazın sandalet giymek mantıklı ama modacılar bununla kalmamış baharda da topuklu sandaletleri soket çoraplarla kombinleyerek farklı bir tarz yarattı.