Gazete Vatan Logo

Gardenya Park Evleri'nde Kazançlı Yatırım

Fahan İnşaat, şimdilerde ise geliştirdiği yeni projesi Antalya Finike'de satılık yazlıklar hazırlıyor.

Sektörde 20 yıllık tecrübesi ile öncelerde sürekli resmi taahhüt işleri yapmış olan Fahan İnşaat, şimdilerde ise geliştirdiği yeni projesi Antalya Finike'de satılık yazlıklar hazırlayarak Finike’de emlak ve yazlık ihtiyacını karşılıyor ve uygun fiyata kaliteli projeler üretiyor.

Antalya Finike’de Gardenya Park yazlık daireleri, müstakil yazlık evleri, sektöründe yerini almış sürekli yüksek hizmet kalitesi üreten, dinamik genç yapısı, çalışma disiplini, tüm işlerde kabul görmüş güvenirliği ile çalışmalarını yürüten Fahan İnşaat firması tarafından inşa ediliyor.

Bilginin ve teknolojik yeniliklerin yoğun rekabetin yaşandığı günümüzde Fahan İnşaat, kurumsallaşma çalışmalarını çağa uygun sürdürüyor.

Gardenya Park Nerede?

Antalya şehir merkezine sadece 90 km,

Antalya havalimanına 105 km,

Finike şehir merkezine 15 km,

Kumluca şehir merkezine 5 km,

Olimpo-Çıralı-Adrasan 30 km,

Kemer şehir merkezine 40km,

Kaş şehir merkezine 70 km,

Kalkan şehir merkezine 100 km,

Fethiye şehir merkezine 180 km,

Marmaris şehir merkezine 300 km,

Haberin Devamı

Dalaman havalimanına 220 km,

Denizli şehir merkezi 240 km,

Lokasyonu, temiz havası, yeşilin her tonunu barındıran doğası, portakal bahçeleri içerisinde, denizi ve sahilinin güzelliklerinin buluştuğu şirin bir Akdeniz sahilinde yükselen projede daire sahibi olabilirsiniz.

Bulunduğu konum itibari ile Gardenya Park Siteleri Türkiye’nin en güzel deniz, plaj ve koylarının bulunduğu orta noktada bulunuyor. Etrafındaki tüm antik kent ve tarihi bölgelere günübirlik kolaylıkla ulaşılabilecek bir konumda. Şöyle ki; günübirlik Antalya ve çevre ilçelerine ulaşabileceğiniz gibi Muğla ve Fethiye bölgesine de ulaşabileceksiniz.

Kendi yazlığınızda ailenizle huzurlu tatil yapabilir ve birikimlerinizi kazançlı yatırıma dönüştürebilirsiniz.

Finike ilçe ve çevresine yapılan ve devam eden yatırımlar sayesinde gayrimenkul alanında en çok kazandıran ilçe konumunda üst sıralarda yer almaktadır. Akdeniz bölgesinin Ege'ye açılış kapısı olarak da düşünülebilen Finike, tarım ve narenciye üretimi olarak da tüm Türkiye ve Dünyada ünlenmiştir.

Haberin Devamı

Akdeniz Üniversitesine bağlı Finike ve Kumluca Yüksek Meslek Okulunda 4000’e yakın öğrenci öğrenim görüyor. Yakın bir zamanda Fakültelerin yeni binalarının faaliyete geçmesiyle beraber öğrenim gören öğrenci sayısı 5000' e kadar çıkması planlanıyor. Öğrencilerin Finike ve Kumluca ekonomisine katkısı özellikle kış aylarında oldukça fazla. Yazlık olarak düşünülen bu proje aslında kış dönemlerinde bölgenin 2+1 kiralık daire ihtiyacını da karşılayabilecek düzeyde.

Dünyanın en uzun kum sahillerinden Plajı denizi, şifalı kum plajları ile dilediğiniz yerden güneşlenme ve denize girme imkânı sağlıyor.

Proje Gardenya I ve Gardenya II olarak toplam 13 adet Bloktan oluşuyor.

Gardenya Park I : 6 Blok 2 şer katlı 24 adet daire.

Gardenya Park II : 7 Blok 4 adet 3 katlı 1 adet 4 katlı 1 adet 5 katlı 1 adet 6 katlı 54 daire.