Gazete Vatan Logo
Futbol Garantili ofisler satışa çıktı!

Garantili ofisler satışa çıktı!

NEF Kağıthane 03’ün ofis bloğu satışa çıktı

280 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan ofisler, Nisan 2016’da teslim edilecek. Projede 37-123 metrekarelik ofislerin yanı sıra 900 metrekarelik katlar da satılıyor.

Kağıthane’de Cendere Caddesi üzerinde yer alan Nef Kağıthane 03’te konut bloğunun satışları 23 günde tamamlanırken, Nef Kağıthane Offices 03 projesi de satışa açıldı. Gelen talep üzerine Nef Kağıthane 03 projesinde yer alan home-office bloğunun da satışlarına başladı. 143 bağımsız bölümden oluşan 13 katlı home-office bloğunun altında ayrıca mağazalar ve otopark alanı da bulunuyor. Nisan 2016’da teslim edilecek Nef Kağıthane Offices 03, 280 bin TL‘den başlayan fiyatlarla ve vade farksız ödeme seçenekleri ile satışa sunuluyor. Nef Kağıthane Offices 03’te Nef’in önceki projelerinde olduğu gibi ‘Garantili Proje Sistemi’ uygulanıyor.

Katlar da satışa çıktı

Projede 37 metrekareden, 123 metrekareye kadar değişen büyüklükte ofis alternatifleri yer alıyor. 900 metrekare büyüklükteki katların da satışa açık olduğu proje, hem küçük hem de büyük metrekareli ofis ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Nef’in patentli keşiflerinden biri olan “Foldoffice” ve “Foldservice” sayesinde, playstation odası, sinema salonu, spor salonu, toplantı odası ve arşiv odası gibi 24 farklı ünite, ofislerin kullanımına sunuluyor.

Kullan-öde mantığıyla çalışan Foldoffice sistemi ile bu olanaklar, en küçük metrekareye sahip ofislere bile sunuluyor.

Kağıthane’ye talep artıyor

SON yıllarda altyapı ve ulaşım yatırımları yapılan Kağıthane, merkezi konumu ve Maslak-Levent aksına yakınlığı ile Avrupa yakasının yeni iş merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Maslak-Levent aksında arzı karşılayabilecek nitelikli ofis stoğunun yetersiz kalması, yeni inşa edilen nitelikli ofisler ile donatılmış Kağıthane’yi ön plana çıkarıyor. Büyükdere Caddesi üzerinde çalışmakta olan profesyoneller ve Cendere Vadisi dönüşümü kapsamında geliştirilen yeni ofis ve ticaret alanlarında çalışması beklenen 25 bin kişiyle bölgede önemli bir talep oluşacak.

Haberin Devamı