Gazete Vatan Logo

Gandi'nin oğlu sahnede

Foça Rock Tatili 2010 festivalinde sahneye çıkan Sert Sessiz Grubu rock tutkunlarını coşturdu

İzmir'in Foça ilçesinde düzenlenen Foça Rock Tatili 2010 festivalinde sahneye çıkan Sert Sessiz Grubu rock tutkunlarını coşturdu. Grubun bateristliğini yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu büyük ilgi gördü.

Foça Belediyesi ve POEM Organizasyon tarafından 28 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Foça Rock Tatili 2010 festivali sona erdi.

Duman, Erkin Koray, Moğollar, Manga, Yüksek Sadakat, Hayko Cepkin ve Ogün Sanlısoy gibi usta isimlerin seyirciyle buluştuğu festivalin son gününde, Sert Sessiz Müzik grubu sahneye çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 26 yaşındaki müzisyen oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun bateristliğini yaptığı 5 kişilik grup, rockseverlere doyumsuz anlar yaşattı. İngiliz Burnu'nda saat 21.30'da başlayan konserde, rock tutkunları adeta kendinden geçti.

Konser öncesi ve sonrası, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Kerem Kılıçdaroğlu, siyasi konularla anılmak istemediğini söyledi.

Rock müzik hayranı olduğunu ve bu tutkusunu mesleki anlamda da sürdürdüğünü belirten Kılıçdaroğlu, gazetecilerle köşe kapmaca oynadı.

Haberin Devamı