Gazete Vatan Logo
Magazin Gamze esmer oldu

Gamze esmer oldu

Oğlunu kucağına aldıktan sonra pek görünmeyen Gamze Özçelik esmer olarak döndü

Gamze Özçelik yeni imajıyla InStyle objektifine poz verdi.

Oğlu Murathan artık yedi aylık ve Özçelik mesleğine dönmeye hazır.
Saçlarını siyaha boyatan ve önümüzdeki ay bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek olan oyuncu, yeni imajıyla InStyle objektifine poz verdi.

Doğum 24 saat sürdü

Gamze Özçelik, 15 yaşında adım attığı çalışma hayatına hamileliği nedeniyle ara vermişti. Oğlu Murathan artık yedi aylık ve Özçelik mesleğine dönmeye hazır. Saçlarını siyaha boyatan ve önümüzdeki ay bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncu, yeni imajıyla InStyle objektifine poz verdi, çekimin ardından da derginin sorularını yanıtladı.

İki yıldır ekranda görmediğimiz Gamze Özçelik, simsiyah saçlarla çıkıyor karşımıza. “Uzun süredir istiyordum esmer olmayı. Uğur da (eşi Uğur Pektaş) söylüyordu arada. Geçen hafta boyattım” diyor ellerini saçlarının arasında dolaştırarak. İlk gün sanki peruk takıyormuş gibi hissetmiş ama günler geçtikçe bu yeni görüntüsünü hiç yadırgamamış. Şimdilerde sadece, karşılaştığı arkadaşlarının gözlerindeki şaşkın ifadeyi görünce hatırlıyor yaptığı değişikliği.
Ama asıl değişiklik Özçelik’in bakışlarında sanki... Malum yedi ay önce oğlu Murathan’ı dünyaya getiren güzel oyuncu, sanki daha bir yumuşak bakıyor çevresine ve dünyaya. Bir anne hassasiyetiyle...
“Çocuktan sonra hayatım değişmedi demek büyük bir yalan. Çünkü isteseniz de istemeseniz de tüm düzeniniz değişiyor. Murathan’la yaşamımızda çeşitli değişiklikler oldu bizim de” derken anneliğin sabrı öğrenmek olduğunu anlatıyor.

YEMEK NASIL YAPILIR HİÇ BİLMİYORDUM

“Arka Sokaklar” dizisinden iki aylık hamileyken ayrıldı Özçelik. Hayatının bu en özel vaktini sakin geçirmek istemiş çünkü. Planladığı gibi ruhen sakin geçirmiş. Ama bedenen oldukça aktifmiş.

“Dokuz ayın büyük bir bölümünde yurtdışındaydık Uğur’la. Özellikle de Londra’da. Birlikte çeşitli müzikalleri ve oyunları izleme, sokakları koklama fırsatı yakaladık” diye başlıyor aktif hamileliğini anlatmaya. Sonra bir de Murathan karnındayken Paris ve Disneyland yapmışlar. Ama hamile olduğu için dönme dolaplara, hızlı trenlere binememiş.

Hayatı setlerde geçen Özçelik, bu dönemde mutfakta da kendini ilerletmiş. “Yemek nasıl yapılır hiç bilmiyordum, şimdi en azından ana kuralları öğrendim” diyor. Tabii şimdilerde Murathan değil yemek yapmaya, uyumaya bile fırsat vermiyormuş.

YAKINDA SETTE OLACAĞIM

Daha üç gün öncesine kadar gelen oyunculuk tekliflerini, “Bir süre daha oğlumla vakit geçirmek istiyorum” diyerek reddeden Özçelik’e InStyle çekiminin önemli bir katkısı olmuş. “Çekimde aslında çalışmaya hazır hale geldiğimi fark ettim. Artık içime sinen bir proje olursa kabul edeceğim. İlk olarak önümüzdeki aylarda bir sinema filmi için sette olmayı planlıyorum” diyor.
Murathan çok küçük olduğu için daha fazla annesiyle birlikte. Babası ise şimdilik onun en iyi oyun arkadaşı. “Babalar biraz daha geç anlıyormuş baba olduklarını... Şimdilik hoplatmayı, mıncıklamayı daha çok seviyor” diyor gülümseyerek.

YAKINLARI GAMZE’Yİ ANLATTI

Uğur Pektaş (eşi): Kutsal, özel, seçilmiş bir anne... Murathan çok şanslı bir bebek.

Tülin Aybay (annesi): Gamze çok ketumdur, duygularını pek belli etmez. Eşiyle, arkadaşlarıyla yaşadıklarını pek anlatmaz. Bu yüzden üzgün mü, mutlu mu çoğu zaman pek ayırt edemezsiniz.

Talat Özçelik (babası): Gamze’nin kapı dinleme huyu vardır. Küçükken, annesiyle konuşurken laflarımıza dikkat ederdik. Çünkü kapının arkasında Gamze gizleniyor olabilirdi.

Duygu Özçelik (ablası): Ayna karşısında harika dans eder. Figürleri bir profesyonelden farksızdır.

Merve Özer (yakın arkadaşı): Hep bir zenci gırtlağı olduğunu düşünür. Ama kesinlikle yok. Bence şarkı söylememeli. Sevgili Gamze, üzgünüm ama hep bunu söylemek istemiştim...

Orhan Oğuz (yönetmen): Uğur’la aşkını ilk bana söylemişti. Çok sevinmiştim. İyi anlaşmaları ayrı ama bence görsel olarak da birbirlerine çok yakışıyorlar.

Şevket Çoruh (oyuncu arkadaşı): Ben ona ve tüm kız kardeşlerine hastayım. Hepsi çok güzeller!

Özgür Ozan (oyuncu arkadaşı): Gamze güldüğünde martı gibi bir ses çıkar. Belki de o yüzden çok gülmek yerine gülümsemeyi tercih eder.

Haberin Devamı