Gazete Vatan Logo
Magazin Game of Thrones oyuncusundan çıplak sahne itirafı!

Game of Thrones oyuncusundan çıplak sahne itirafı!

'Soyunmadan önce...'

Game of Thrones oyuncusundan çıplak sahne itirafı!

Game of Thrones dizisinin oyuncusu Emilia Clarke, çıplak sahnelerde zorlanmadığını, çekim öncesinde biraz votka içtiğini açıkladı.

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'ta canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran güzel oyuncu Emilia Clarke, vücudunu sergilemekte sakınca görmeden alev alev yanan ahşap bir evden çıplak çıkarak adından oldukça fazla söz ettirmişti.

"ÇEKİM ÖNCESİ VOTKA İÇTİM"

Clarke, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, bu sahneleri çekerken zorlanmadığını ancak heyecanını dindirmek için çekim öncesinde biraz votka içtiğini itiraf etti. Ayrıca Clarke, bu tarz sahneler çekilirkenteknik desteğin çok önemli olduğunu ve vücudunun daha iyi görünmesi için ışığın ona göre ayarlandığını açıklamalarına ekledi.


"PİŞMAN DEĞİLİM"

Dünyaca ünlü İngiliz yıldız Emilia Clarke, dizi anlaşmasında bulunan "soyunma yok" maddesini çiğnemesi yüzünden pişman olmadığını da yaptığı açıklamalarına eklerken, bu sahnelerin Daenerys'in -'Ejderhaların Annesi'- artan gücünü göstermek adına etkileyici olduğunu söyledi.

Haberin Devamı