Gazete Vatan Logo
Magazin Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak?

Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak?

Game of Thrones dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Milyonlarca hayranı bulunan Game of Thrones 7. sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Peki Game of Thrones 7. sezonu ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve tüm ayrıntılar...

Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak?

Game of Thrones 7. sezonu hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Game of Thrones 7. sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu mu? Game of Thrones 7. sezonuna dair tüm detaylar merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Game of Thrones'un 7. Sezonu Nasıl Olacak?

Günümüzün en popüler dizilerinden birisi olan Game of Thrones için yapımcısı HBO, 7. sezonla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Game of Thrones'un

Günümüzün en popüler dizilerinden olan Game of Thrones, dünya üzerinde her ülkeden milyonlarca izleyici kitlesine sahip. Dizini haziran ayının sonunda 6. sezonunu tamamlamasıyla birlikte de Game of Thrones hayranları büyük bir merakla yeni sezonu beklemeye başladı.

Her sene Nisan ayının ortalarında yeni sezonu ile karşımıza çıkan Game of Thrones, maalesef bu sene hayranlarını daha çok bekletecek.

Dizinin yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss verdikleri bir röportajda dizinin geç geleceğinin sinyallerini vermişti. “Sezonu biraz geç başlatıyoruz çünkü ‘Kış geldi’ ve bunun anlamı şu anki güneşli hava bizim isteklerimizi karşılamıyor.” demeçleriyle dizinin geç başlamasına açıklık getiren yapımcıların ardından resmi açıklama ise HBO’dan geldi.

Haberin Devamı

GoT 7. Sezon 7 Bölüm Olacak!

Dizi için artık yavaştan sona gelinirken HBO ise dizinin 2017 yazına kadar geri dönmeyeceğini açıkladı. Ancak asıl kötü olan haber ise dizinin 7. Sezonunun 7 bölümden olacağının açıklanması.

Dizinin yapımcıları yaptıkları açıklamada dizinin finali için yaklaşık 15 bölüm kaldığı söylenmişti. Yeni gelen açıklama ile birlikte dizinin 8. Sezonda son bulacağı da belirtildi. Ayrıca dizinin 7. Sezonun Kuzey İrlanda, İspanya ve İzlanda’da çekileceği söylendi.