Gazete Vatan Logo
Magazin Galaya da gelmediler

Galaya da gelmediler

Poyraz Karayel dizisi “Poyraz Karayel, Küresel Sermaye” filmiyle devam etti. Filmde yer almayan dizinin başrolleri İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu galaya da gelmedi. Diğer oyuncular “Hikaye böyle de oluyormuş” dedi

Galaya da gelmediler

Celil Nalçakan, Musa Uzunlar, Emel Çölgeçen, Şükran Ovalı, Cem Cücenoğlu, Ali İl, Deniz Barut ve Erkan Can’ın başrolünde yer aldığı, ‘Poyraz Karayel; Küresel Sermaye’ filminin galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti. Üç sezon boyunca ekranda olan dizide başrolü oynayan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, sinema filminde rol almadı. Kaleli, “Yapımcı diziyi katletti, bu şekilde bitmemeliydi” sözlerini sarf etmişti. Dizide başrolü paylaşan ikilinin, neden sinema da olmadığını merak eden gazetecilere yanıt Celil Nalçakan’dan geldi. Oyuncu, “Arkadaşlar demek ki hikaye böyle de olabiliyormuş, bu soruların muhattabı biz değiliz” dedi. Dizinin iki ana karakterini canlandıran Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, düzenlenen gala gecesine de katılmadı.

Galaya yalnız katılan Keremcem ise “Yapımcılara sesleniyorum. Artık bir sinema filminde rol almak istiyorum” dedi. Çiğdem Batur da müzikal bir proje için çalışmalar yaptığını belirtti ve ekledi “Yakın zamanda tam kadro belirli olacak. O yüzden çok çalışıyorum ve çok heyecanlıyım.”

Haberin Devamı