Gazete Vatan Logo

Galaxy S9 Plus’ın kamerası belli oldu

Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S9 Plus'ın kamera özellikleri belli oldu. 12-megapiksel çözünürlüğe sahip çift kamerası bulunan S9 Plus, düşük ışıkta kusursuza yakın fotoğraflar çekebilecek.

Galaxy S9 Plus’ın kamerası belli oldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisini tanıtmasına artık sayılı günler kaldı. 26 Şubat’ta Barcelona’da düzenlenecek MWC 2018 fuarında resmen tanıtılacak olan Galaxy S9 ve S9 Plus merakla bekleniyor.

Bildiğimiz üzere son dönemde akıllı telefon üreticileri arasında bir kamera rekabeti yaşanıyor. Özellikle LG G6, Google Pixel 2 ve iPhone X oldukça iyi kamera özelliklerine sahip. Bu nedenle S9 denince akla gelen ilk özelliklerden biri de haliyle kamera oluyor.

S9 Plus’ın kamera özelliklerinin şu şekilde olması bekleniyor:

> Çift lens 12-megapiksel çözünürlük

> f/1.4 diyafram aralığı

> 60 fps 4K video kaydı

> 240 fps Full HD video kaydı

Kamerada en çok dikkat çeken detay, Samsung’un f/1.4 diyafram aralığı yakalayabilmiş olması. Bu da düşük ışıkta kamera performansını çok daha iyi kılacaktır. Bildiğimiz üzere Apple’ın 6 bin liralık tepe seviyesi iPhone X’un kamerasının diyafram aralığı f/1.8 ve düşük ışık performansının çok iyi olduğunu söylemek pek mümkün değil.

S9 Plus’da beklenen teknik özellikler şu şekilde:

Haberin Devamı

Ekran: 6.2-inç, 2960x1440 çözünürlük

İşlemci: Exynos 9810

Bellek: 6 GB RAM

Hafıza: 128 GB dahili