Gazete Vatan Logo

Galaxy S8'in fiyatı iPhone 8'den ucuz olabilir!

Önümüzdeki hafta duyurulması beklenen Galaxy S8 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Alınan son bilgilerle birlikte Galaxy S8'in fiyatı hemen hemen ortaya çıktı.

Galaxy S8'in fiyatı iPhone 8'den ucuz olabilir!

Bugüne kadar iPhone 8'in fiyatıyla ilgili ortaya pek çok iddia atılmıştı. Kimileri, bazı iPhone 8 modellerinin çoğu kullanıcının satın alamayacağı kadar pahalı olacağını ileri sürmüştü ve ortaya çıkan belgeler de bunu kanıtlar nitelikteydi.

Daha önce alınan duyumlara göre, iPhone 8'de kullanılması beklenen OLED ekran ve arttırılmış gerçeklik gibi Teknolojilerin maliyetinden dolayı, telefonun fiyatının 1000 doların üstünde olması bekleniyordu.

Yeni ortaya çıkan belgelere göre ise Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8'i, Apple'ın yüksek telefon fiyatlarının altında satmaya hazırlanıyor

Galaxy S8 fiyatı ne olacak?
Akıllı telefon dünyasındaki sızıntılarıyla ünlü Evan Blass'ın Twitter'dan yaptığı açıklama ile önümüzdeki ay satışa çıkması beklenen Galaxy S8'in fiyatı ortaya çıktı. Evan Blass'a göre 5.8 inç Galaxy S8'in fiyatı 859 dolar, 6.2 inç Galaxy S8 Plus ise 967 dolar olacak.
Aradaki fiyat farkı düşünüldüğünde, iPhone 8'in beklenen tamamen yeni tasarımı, OLED ekranı ve arttırılmış gerçeklik teknolojisi, bu farka değecek mi? Bu herkesin aklındaki en büyük sorulardan biri.
Bu soruların cevabını ise ancak her iki telefon da satşa çıktıktan sonra öğrenebileceğiz. Ayrıca bu fiyatların ABD'de satışa çıkacak Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın fiyatı olacağını, ülkemizdeki fiyatların ise kur farkından dolayı daha da fazla olacağını hatırlatalım.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı