Gazete Vatan Logo

Galaxy S6 ve S6 Edge kullananlara müjde!

Galaxy S6 ve S6 Edge, kullanıcılardan gelen bilgilere göre Android 7.0 güncellemesini almaya başladı!

Galaxy S6 ve S6 Edge kullananlara müjde!

Samsung, Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 7.0 Nougat güncellemesini Şubat sonunda yayınlamayı planlıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde firma, "kaliteyi gözden geçirmek" üzere güncellemeyi ertelemişti.

Android Nougat, Google tarafından yayınlanalı neredeyse yedi ay oldu ancak uzun bekleyiş, sonunda tamamlanmış görünüyor. Samsung henüz resmi olarak duyurmasa da, Galaxy S6 ve S6 Edge sahipleri, Nougat güncellemesini aldıklarını söylemeye başladılar. Birkaç Sammobile okuru, Galaxy S6 Edge'inde Android 7.0 güncellemesini aldığını, İngiltere'deki bir kullanıcı, Vodafone model telefonunun G925FXXU5EQBG firmware sürümüne yükseldiğini söylüyor. Bir başka kaynak olan Android Soul, Galaxy S6 Edge ve Galaxy S6 için Nougat dağıtımının başladığını doğruluyor. Birleşik Krallık, İsviçre, Almanya ve İtalya'da dağıtıldığına dair raporlar gelen güncellemenin 1,4GB boyutlarında olduğu söyleniyor.

Güncellemenin dağıtımı kademeli olarak gerçekleşeceği için dünya çapında tüm Galaxy S6 ve S6 Edge'lerin Android 7'ye güncellenmesi, birkaç hafta sürebilir.

Haberin Devamı

Kaynak: Chip