Gazete Vatan Logo

Galaxy S10 sızdırıldı! İşte detaylar...

Samsung'un beklenen telefonlarından Galaxy S10'la ilgili her gün internete yeni bir bilgi sızıyor. İşte gelecek yıl karşımıza çıkacak muhtemel Galaxy S10...

Galaxy S10 sızdırıldı! İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl Galaxy S9 serisinin tasarımını sızdıran,Olixar, şimdi de Galaxy S10 modellerine ait olan kılıfları satışa çıkarttı. Olixar tarafından satışa S10 Lite, S10 ve Galaxy S10 Plus kılıfları ile birlikte MWC 2019‘da tanıtılacak olan S10 serisinin tasarımları da netlik kazandı.

Olixar tarafından aktarılan bilgilere göre, söz konusu modellerin ekran boyutlarının da sırasıyla 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inç olacağını da doğrulanıyor.

Galaxy S10 Lite‘da çift arka kamera yer alırken, S10 modelinde üçlü kamera kuruluma yer verileceği iddia ediliyordu. Fakat bugün yapılan sızıntıda, söz konusu iki modelin de üçlü kamera kurulumu ile geleceği netlik kazanmış durumda.

Son olarak ise, geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy A8s modelinde kulaklık girişinin yer almaması Samsung kullanıcıları tarafından bir hayli tartışılmıştı. Ancak aksesuar tasarımcısı tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda, aynı durumun S10 ailesinde yaşanmayacağı da gözler önüne serilen detaylar arasında yer alıyor.