Gazete Vatan Logo

Galaxy S10 Plus ekran tasarımı sızdırıldı!

Samsung Galaxy S10 ve Note 10 ekran tasarımı ile ilgili son sızıntıların ardından Galaxy S10 Plus ekran tasarımı da sızdırıldı

Galaxy S10 Plus ekran tasarımı sızdırıldı!

Samsung’un yeni yılda tanıtacağı Galaxy serisi yeni amiral gemisi cihazlar, her geçen gün hem tasarımsal hem de donanımsal anlamda netleşiyor. Genellikle isabetli tahminlerde bulunan ve doğru sızıntılarla gündemde kalan Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı, Samsung Galaxy S10 Plus için ekran koruyucu görsellerini paylaştı.

Paylaşılan görseldeki kırılmaz cama bakacak olursak, telefonun Infinity-O ekranı için ekran kamera sensörleriyle eşleşecek şekilde sağ üst köşede iki delik içeriyor. Çerçeveler geçen yılki modelde göründüğünden daha ince ve üst çerçevede hoparlör için küçük bir kesik var. Telefonda ayrıca kavisli kenarlar bulunuyor.

Ek olarak, Galaxy S10 Plus ekran koruyucusundaki çerçevelerle Huawei Mate 20 Pro ve iPhone X çerçeveler ile karşılaştırılan resimlerini de yukarıda görebilirsiniz. Galaxy S10 Plus modelinin ekran/gövde oranı yüzde 93,4 olması bekleniyor. Önceki cihazlara göre çok yüksek bir oran ile karşımıza çıkacak. Galaxy S9 Plus yüzde 83,7, iPhone XS Max yüzde 84,3 ve Mate 20 Pro ise yüzde 87,8 ekran/gövde oranına sahip.

Haberin Devamı