Gazete Vatan Logo

Galaxy Note 3 için Çocuk Modu yayınlandı

Galaxy S4''ün ardından bu defa Galaxy Note 3 kullanıcıları benzer bir güncelleme almaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S4''ün LTE versiyonu için 130MB boyutunda bir güncelleme yayınlayan Samsung, dağıtıma sunulan güncellemenin içeriğinde Çocuk Modu ve Knox güvenlik uygulamasının 2.0 numaralı sürümüne yer verdi. Benzer bir güncelleme halihazırda Galayx Note 3 için de başlatıldı. Şu an Amerika''da T-Mobile''ın Galaxy Note 3 için başlattığı 30MB boyutundaki güncellemede telefon sahipleri Çocuk Modu ve yine ilk olarak Galaxy S5''te yer alan "Download Booster" özelliğine kavuşuyor.

Çocuk Modu özelliği seçildiğinde sadece çocukların kullanmayı sevdiği, kamera-ses kaydı ve çizim gibi işlevlerin yer aldığı yeni bir arayüz karşımıza çıkıyor. Çocuk modunda ayrıca çocuklara özel uygulama ve oyunların yer aldığı bir mağaza seçeneğine de yer veriliyor. Çocuk modundan çıkış ise oluşturulan şifre ile mümkün. "Download Booster" özelliğinde ise dosyaların daha hızlı indirilmesi sağlanıyor. Söz konusu özellik aktif hale getirildiğinde Wi-Fi ve telefondaki LTE ya da 3G veri ağı aynı anda devreye girerek dosya daha hızlı indiriliyor.

Haberin Devamı

İlk aşamada Amerika''da T-Mobile aracılığıyla dağıtıma sunulan güncellemenin kısa süre içerisinde uluslararası Galaxy Note 3 için de yayınlanması bekleniyor.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Galaxy Note 3 için Çocuk Modu yayınlandı

WD Blue UltraSlim 500GB (WD5000MPCK) İnceleme