Gazete Vatan Logo

Galaxy A7'nin özellikleri kesinleşti

Samsung Galaxy A7'ye dair tüm detaylar nihayet ortaya çıktı.

Galaxy A3 ve Galaxy A5’in tanıtılması ve satışa sunulmasının ardından gözler Galaxy A7 çevrilmiş durumda. Bir süredir telefon hakkında iddialar ortaya çıkıyor ve teknik özellikler noktasında Galaxy A7’nin iddialı bir model olacağı konuşuluyordu. Neyse ki cihazın başlıca özellikleri GFXBench kriter testinde ortaya çıktı ve teknik detaylar üzerindeki sis perdesi aralandı.

Yekpare bir tasarım ve metalden oluşan kasa yapısıyla Galaxy Alpha'nın görünümünü büyük ölçüde devam ettirecek Galaxy A7’de 5.5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran kullanılacak. Orta düzey akıllı telefona 1.2GHz frekans hızında çalışan 65-bit mimarili dört çekirdekli Snapdragon 410 ve Adreno 306 GPU güç verecek.

Galaxy A7’nin bellek kısmında 2GB RAM, 16GB dahili depolama ve 128GB’ye kadar microSD kart desteğini görüyoruz. Galaxy A7’nin Android 5.0 Lollipop sürümüyle tanıtılacağı iddiaları gündemde fakat yayınlanan özellikler arasında Android 4.4.4 KitKat’i görüyoruz. Telefonda bu özelliklere ek olarak 12MP arka kamera, 5MP ön kamera ve NFC yer alacak.

Haberin Devamı



KAYNAK : Teknolojioku.com - Galaxy A7'nin özellikleri kesinleşti

Play Station 4 incelemesi