Gazete Vatan Logo

Galatasaray Rize rövanş maçında! (Galatasaray Rize maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?)

Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Galatasaray Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Çeyrek finale yükselebilmek için mücadele verecek iki takım, 1-1 tamamlanan ilk maçın rövanşında bu akşam kozlarını paylaşacak. Peki, Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Galatasaray Rize rövanş maçında! (Galatasaray Rize maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?)

Ziraat Türkiye Kupası maçında heyecan dorukta. Atilla Karaoğlan ve yardımcılarının yöneteceği maç Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Peki, Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İşte Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Rize maçı hakkında merak edilenler...

GALATASARAY, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA ÇAYKUR RİZESPOR'U KONUK EDECEK

Galatasaray’ın son 15 maçında 4 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 7 galibiyet elde ederken, Çaykur Rizespor son 15 maçında 3 beraberlik 5 mağlubiyet ve 7galibiyet elde etti. Rize ekibinde eksik oyuncu yok, ancak Galatasaray’da Andone, Luyindama ve Onyekuru sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada olamayacak. Nzonzi ise maç kadrosuna alınmadığından sahada olmayacak.

İki takım arasında Rize'de oynanan turun ilk maçı 1-1 sonuçlanmıştı. İstanbul'daki müsabakada galip gelecek takım adını çeyrek finale yazdıracak. Galibiyetin yanı sıra Galatasaray 0-0 beraberlikte, Çaykur Rizespor ise 2-2 ve daha fazla gollü beraberlikte turu geçen taraf olacak. 90 dakikanın 1-1 sonuçlanması durumunda maç, uzatmalara gidecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, ŞİFRELİ Mİ?

ZTK son 16 turundaki rövanş maçı 23 Ocak 2020 Perşembe günü oynanacak. Türk Telekom Stadyumu’ndaki müsabaka saat 20:30’da başlayacak ve A Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

GALATASARAY'DA ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında Çaykur Rizespor ile 23 Ocak Perşembe günü karşılaşacak Galatasaray hazırlıklarına devam etti.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salon çalışmalarıyla başladı.

Daha sonra yenilenme koşusu ve interval koşuların yer aldığı çalışmaya gribal enfeksiyon nedeniyle Younes Belhanda katılmadı.

Sarı-kırmızılı ekip yarın akşam yapacağı idmandan sonra kampa girecek.