Gazete Vatan Logo

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi E grubunda yer alan Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geliyor. Lokomotiv Moskova ile kozalarını paylaşacak Galatasaray'ın hedefi 3 puanı almak. Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı için geri sayım devam ederken futbolseverler de maçı saati ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS maçı saati ve kanalı!

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi maçları deval ediyor. E grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile mücadele edecek. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçını İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Futbol tutkunları Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS maçı saati ve kanalı!

GALATASARAY LOKOMOTIV MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı 4 Kasım Perşembe akşamı (bugün) saat 20:45'te başlayacak. Karşılaşma Exxen platformunda yayınlanacak.

GALATASARAY LOKOMOTIV MOSKOVA MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Feghouli, Halil

LOKOMOTIV MOSKOVA: Guilherme, Zhivoglyadov, Jedjav, Barinov, Rybus, Maradishvili, Beka Beka, Zhemaletdinov, Rybchinskiy, Anjorin, Kerk