Gazete Vatan Logo

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulübü personel alımı yapacak!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulübü personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin 3 büyükleri arasında yer alan Galatasaray ve Beşiktaş spor kulübü, personel alımı yapacağını duyurdu.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulübü personel alımı yapacak!

Türkiye'nin önemli spor kulüpleri arasında bulunan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulüpleri personel alım ilanı verdi. İşte başvuru şartları hakkında merak edilenler…

FENERBAHÇE PERSONEL ALIMI

Fenerbahçe Spor Kulübüne Mali işler uzmanı alımı yapılacak. Aranan şartlar, lisans mezunu, 3 yıl tecrübe, tek düzen hesap planları konusunda muhasebe süreçlerine hakim, office programlarını kullanabilen, SAP tecrübesi olan, SMMM sertifikasına sahip yada stajını bu konuda başlatmış olan, İngilizce bilen adaylar tercih sebebi olacak. Diğer yandan iş takibi konusunda dikkatli, takım çalışmalarına yatkın adayların başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY PERSONEL ALIMI;

Galatasaray Spor Kulübüne dijital proje yöneticisi, kıdemli insan kaynakları uzmanı kadrolarında personel alımı yapacak.

Dijital proje yöneticisi için, dört yıllık iktisat, işletme ve mühendislik bölümlerinden mezun olmak, alanlarında 2 yıl yönetici olarak görev almış olmak ve 6 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir.

Haberin Devamı

Kıdemli insan kaynakları uzmanı kadrosundaki alımlarda ise adayların İngilizce bilgi, perakende satış tecrübesine sahip, problem çözüm becerileri gelişmiş, iyi derecede office programları kullanabilen adaylar alınacak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ PERSONEL ALIMI

Beşiktaş Spor Kulübü satış danışmanı, mağaza müdür yardımcısı kadrolarında İzmir, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, illerindeki istihdamlar için en az lise mezunu olan adaylara yönelikte personel alacak.

İş değil aşk sloganıyla açılanan ilanlarda İstanbul ilindeki kartal yuvası mağazaları için en az lise mezunu 2 yıl satış tecrübesi olan, mağazacılık alanında kariyerine devam etmek isteyen iletişim becerileri yüksek, dinamik, erkek adayların askerliğini yapmış ya da 2 yıl tecilli olmaları şartı ile personel alımları yapılacak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN