Gazete Vatan Logo
Magazin Galamıza sabotaj var!

Galamıza sabotaj var!

Sermiyan Midyat’ın ‘Av Lav Yu Tuu’ filminin galasına anonslar damga vurdu. Röportaj verirken sinema anoslarıyla sözleri bölünen Midyat, “Sabotaj var bizim galaya” dedi

Galamıza sabotaj var!

2010 yılındaki ‘Ay Lav Yu’ adlı sinema filminin devamı olan ‘Ay Lav Yu Tuu’nun galası önceki akşam Kanyon’da gerçekleşti. Sermiyan Midyat’ın oyuncu arkadaşlarıyla basına verdiği röportajda yaşadığı aksilikler ise geceye damgasını vurdu. Sürekli yapılan “Sinema filmi başlıyor” anonsu üzerine oyuncunun konuşması yedi kere durdu. Midyat, “Ya bu kadarda olmaz ki... Hayır sinemanın kirasını mı ödemedik anlamadım? Bunu biri yaptırıyor bence. Sabotaj var bizim galaya” sözleriyle şakayla karışık isyan etti.

Oyuncu değiştirdi

Midyat, ilk filmde yer alan ve eşi ‘Jessica’ karakterine hayat veren Katie Gill yerine neden Nikki Leigh’le çalışmayı tercih ettiğini ise şu cümlelerle anlattı: “Katie’nin babası, aynı zamanda menajeri, sağ ve sol kolu. Orta Doğu’ya ve İslam dünyasına ön yargısı olan biri. Bize karşı da böyle kötü bir tutumu vardı. Bundan dolayı başka bir oyuncuyu tercih ettik.”