Gazete Vatan Logo
Magazin Galaların yönü değişti

Galaların yönü değişti

İftarlık Gazoz, Dedemin Fişi ve Her Şey Aşktan filmleri vizyona girer girmez başka şehirlerdeki galalarına da tam gaz devam ediyor. Üç filmin oyuncuları seyircilerle buluşup, farklı bir şekilde yapımlarını anlattı

Galaların yönü değişti

Mevlana’nın torunu izledi

İftarlık Gazoz, özel anlara şahitlik etti. Ekibin katıldığı Konya halk gösteriminde Mevlana’nın soyundan gelen, 22. kuşak torunu Esin Çelebi Bayru da filmi izleyenler arasındaydı. Yönetmen Yüksel Aksu, Cem Yılmaz ve oyuncularla sohbet eden Çelebi, filmi de onlarla birlikte izledi. Aksu’nun filmi yıllar önce Mevlana’nın “Açlığa sabır, Allah’ın has kullarına bir lütfudur” sözünden yola çıkarak şekillendirmeye başladığını anlattı. Bunun üzerine duygusal anlar yaşandı. Cem Yılmaz, böyle bir buluşma ile filmi seyretmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Kahkaha ile ödüllendirdiniz

Türkiye’den sonra Avrupa’da vizyona giren ‘Dedemin Fişi’nin oyuncularının katılımı ile gerçekleşen özel gösterime, Düsseldorf’ta yaşayan Türkler büyük ilgi gösterdi. Filmin oyuncularından Onur Buldu, Onur Atilla, Doğa Rutkay, Erdem Yener, İrem Sak, Ali Sunal ve yönetmen Meltem Bozoflu katıldı. Filme büyük ilgi gösteren sinemaseverler gösterimin yapılacağı sinema salonlarını saatler öncesinden doldurdu. Oyuncular, “Filmimizi bizim için çok değerli kahkalarınızla ödüllendirdiniz” dedi.

Haberin Devamı

Oyuncuların kimyası tuttu

Her Şey Aşktan filminin Bursa galası yapıldı. Filmin galasına Özcan Deniz ile başrol oyuncularından Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer katıldı. Deniz, “Piyasanın en yetenekli yüzleri şu an Her Şey Aşktan filminde. Özellikle Mithat Can, müthiş bir sürpriz. Yani neredeyse benden başka kimsenin görmediği bir ışık vardı ve ondan sonra herkes benim yanılmadığımı düşündü. Çünkü bir filmde kimyayı tutturamazsanız dünyanın en iyi filmini de çekseniz seyirciye geçmeyebilir” dedi.