Gazete Vatan Logo

Gaffur Palandöken'de

Avrupa Yakası adlı dizisinde ünlü tiyatro oyuncusu Peker Açıkalın'ın canlandırdığı kapıcının oğlu Gaffur'un pijamalı tiplemesiyle Paladöken'de kayak yapan Erzurumlu Aytekin Limon yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu

`Gaffur' pijamasıyla kayak pistlerinde boy gösteren kayak hocası Aytekin Limon'u gören Rus, Ukrayna ve Hollandalı turistler, bu durumu, bir karnaval başlangıcı olarak yorumladı. Türkler ise `Hoşgeldin Gaffur' diye karşıladı. Polat Renaıssınce Otel'in pistinde saatlerce pijamayla kayak yapan Aytekin Limon, atlatmadan atlayarak şov yaptı, alkış topladı.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 13 dereceye kadar düştüğü Palandöken'deki şovuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Aytekin Limon, "Hayatta hiçbir diziyi, bu kadar sevmemiştim. Elbette bunda en önemli faktör tiyatrocu Peker Açıkalın'ın pijamalı tiplemesi oldu. Denizde, havada, karada, diskoda bu pijamalar giyildi. Ben de Palandöken Dağı'nda giyip kayak yaptım. Büyük ilgi gördüm. Doğulu hayranları olarak Gaffur'u Erzurum'a ve Palandöken'e bekliyoruz. Pijamalarını alsın gelsin, birlikte kayacak çok kişi var" dedi.