Gazete Vatan Logo
Magazin G.O.R.A. Kapadokya'da'nın çekimleri Ocak ayında başlıyor

G.O.R.A. Kapadokya'da'nın çekimleri Ocak ayında başlıyor

Sinemada seyirci rekoru kıran Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı G.O.R.A. filminin ikincisinin Kapadokya'da çekileceği açıklandı

Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, çekimlerin Ocak ayında başlayacağını söyledi.

Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı, 4 milyon kişinin izleyerek rekor kıran G.O.R.A. filminin devamının, Kapadokya Bölgesi'nde çekileceği ve çekimlere yılbaşından sonra başlanacağı belirtildi. Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, filminin ikinci bölümünün Kapadokya bölgesinde çekilecek olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yapımcı Arif Keskiner ile G.O.R.A'nın devamının çekimleri için görüşme yaptıklarını da belirten Ödemiş, şöyle konuştu:

"Yapımcı Arif Keskiner, beni arayarak G.O.R.A.'nın devamını Kapadokya'da çekeceklerini söyledi. Film çekimlerinde her zaman iyi ev sahipliği yapıyoruz. Filmin çekimlerine yılbaşından sonra başlanacak. G.O.R.A'nın yeni bölümünün Kapadokya'nın tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Asmalı Konak gibi G.O.R.A.'da bölgeye daha fazla turist çekmemizi sağlayacaktır. Filmin adı muhtemelen "G.O.R.A Kapadokya'da olacak. Bölgemizdeki yer şekilleri, bir uzay filmi için oldukça ilginç mekan olacak."

Haberin Devamı