Gazete Vatan Logo

G.Antep’te doyumsuz konser

Dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf, Avrupa turnesini Gaziantep Şahinbey’de tamamladı. Yusuf 12 bin hayranına doyumsuz bir konser verdi

G.Antep’te doyumsuz konser

Ünül sanatçı Sami Yusuf, Danimarka, Norveç, İsveç. Finlandiya ve Almanya’nın ardından geldiği Türkiye’de, Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kutlu Doğum Özel Programı’nda sahne aldı. Şahinbey Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programa, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Kutlu Doğum Özel Programı’nın açılış konuşmasını yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını belirterek, “Bin yıldan beri İslam’ın bayraktarlığını yapan bu milletin evlatlarının aynı zamanda gönlünü de imar etmeye çalışıyoruz.

67 sosyal tesisimizde açtığımız Kuran kursları ve diğer kurslarımızla vatandaşlarımızın gönüllerini imar etmeye çalışıyoruz. Çanakkale’nin 100. Yılı nedeniyle 10 bin öğrencimizi Çanakkale’ye götürüyoruz. Şimdiye kadar 5 bin başarılı öğrencimizi uçakla Çanakkale’ye götürdük ve her gün uçakla götürmeye devam ediyoruz’ dedi. 12 bin vatandaşın salonu doldurduğu programda, Sami Yusuf’un sahneye çıkması ile izleyiciler alkışlarla Yusuf’a eşlik ettiler.

Haberin Devamı

‘Benim için çok özeldi’

2 saat sahnede kalan Sami Yusuf’u tebrik eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Benim için çok özel bir konser oldu. Başarısından dolayı ve ekibini tebrik ediyorum. Şahinbey halkı gerçekten çok şanslı dünyaca ünlü bir isim ilk kez Gaziantep’e geldi” diye konuştu.