Gazete Vatan Logo

Future Park 80 Bin TL'den Satışta!

Hiper Gayrimenkul Geliştirme, Future Park İstanbul projesiyle gayrimenkul sektörüne adım attı.

İnşaat, turizm, tekstil ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren bir grup girişimci tarafından kurulan Hiper Gayrimenkul Geliştirme, konut, ev-otel ve çarşının içinde yer aldığı 2 bin bağımsız bölümden oluşan Future Park İstanbul projesiyle gayrimenkul sektörüne adım attı. Esenyurt Haramidere Parklar mevkiinde 9 blok olarak yükselecek Future Park İstanbul projesinde, sektörün deneyimli profesyonelleriyle ortak akıl oluşturan HiperGayrimenkul’e işletme, kiralama ve satış hizmetleri konusunda TSP-KRONOS, akıllı bina otomasyonları alanında ise Koreli 88 Investment çözüm ortaklığı yapacak.

Hedefimiz sektörde öncü olmak

35 bin metrekarelik arazi üzerinde hayat bulacak ve 450 milyon TL’lik satış geliri hedeflenen Future Park projesi ile geleceğin akıllı ve nitelikli konutlarını üretmeyi hedeflediklerini anlatan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Taşçı, “Hiper Gayrimenkul, nitelikli ve akıllı bina otomasyon sistemleriyle entegre edilmiş karma projeler geliştirmek üzere kuruldu. Güçlü bir Ar-Ge ile dünyada var olan teknolojik bilimsel ve sosyolojik gelişmeleri takip ederek, ürettiğimiz projelerde bunları uygulamak ve sektörde öncü olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla Future Park projemizde Kore’de akıllı bina otomasyon sistemleri konusunda global tecrübeye sahip 88 Investment ile birlikte çalışıyoruz. Türkiye’ye akıllı bina sistemleri alanında bir çok yeniliği Investment 88 ile Türkiye’ye taşıyoruz. Ayrıca, işletme, kiralama ve satış hizmetleri alanında özellikle yurtdışı satış konusunda başarılara imza atmış olan TSP-KRONOS ile birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.

Bin 600’ü konut 2 bin bağımsız bölüm

Kronos Kurucu Ortağı Samim Hatipoğlu, Future Park İstanbul’un EsenyurtHaramidere Parklar Mevkiinde yükseleceği bilgisini vererek, projenin hemen önünde 400 bin metrekarelik Gaziler ve Şehitler parkının yer alacağını söyledi. Hatipoğlu, İstanbul gelişme potansiyeli yüksek bölgelerinden Esenyurt’unFuture Park İstanbul ile birlikte değerinin daha da artacağını anlattı. Projenin 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa edileceğini belirten Hatipoğlu, “Future Park İstanbul’da bin 600’ü konut olmak üzere, toplam 2 bin bağımsız bölüm yer alacak. 40 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir ticari alanın bulunacağı Future Park İstanbul’un çarşı bölümüne 3 farklı noktadan giriş bulunacak. Projenin 3 bin metrekarelik sosyal tesisleri bulunurken, 20 bin metrekare ise yeşil alana ayrıldı” diye konuştu.

Ev-Otel konsepti iki kere kazandıracak


TSP Yönetim Kurulu Üyesi Gökçenur Çelebioğlu’da Future Park İstanbul konsept geliştirme çalışmalarında çok titizlik gösterdiklerini , 1+1 dairelere yer vermediklerini ve aile yaşamını ön planda tuttuklarına değinen Çelebioğlu, proje içinde yer alacak ikiz kulenin birinci kulesinin residence, ikinci kulesinin ise ev-otel olarak değerlendirileceğini kaydetti. Çelebioğlu, Ev-Otel konseptiyle yatırımcılara kullanmadıkları dönemde evlerini onlar adına otel olarak işletme olanağı sağlayacaklarını açıkladı. Çelebioğlu, Future Park İstanbul’un en önemli ayrıcalıklarından birinin de sahip olduğu akıllı bina teknolojisi olduğunu dile getirerek, Projedeki bir çok uygulamanın Türkiye’de ilk kez uygulandığına değindi.

Geleceğin akıllı ev çözümleri Future Park’ta

88 Investment Türkiye Başkanı SongMokWon, Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan akıllı ev teknolojilerini FUTURE Park İstanbul projesine getirdiklerini anlatarak, evlerin her köşesinde yaşamı kolaylaştırmanın yanı sıra, enerji giderlerinde minumum yüzde 30 tasarruf sağlanacağını vurguladı. 88 Investment’ın akıllı bina çözümleri konusunda global düzeyde 10 yılı aşkın tecrübeye sahip olduğu bilgisini veren WON, “Future Park İstanbul’da anahtar kullanmadan şifre ve kart sistemi ile evinize girebileceksiniz. Evinizin uzaktan kontrol ile sıcaklığını ayarlayabilecek, site içindeki tüm duyuruları otomatik mesajlarla ekranınızda görebileceksiniz. Her türlü faturanızı zahmetsizce otomatik ortamda ödeyebileceksiniz. Site içerisinde komşularınızla görüntülü iletişim kurabileceğiniz sistem sayesinde ayrıca gelen misafirleriniz siz evde olmasanız bile size sesli ve görüntülü mesaj bırakabilecekler” diye konuştu. Güvenliğinde akıllı ev çözümleri sağlandığına dikkat çeken Won, evde oluşabilecek güvenlik risklerinin güvenliğe otomatik olarak bildirileceğini, yangın ve gaz kaçağı gibi durumlarda dairenin gazının otomatik olarak kesileceğini kaydetti. Akıllı ekranlar sayesinde evin enerji sarfiyatının da izlenebildiği Future Park İstanbul’da enerji sarfiyatı istenilen tasarruf senaryosuna göre ayarlanabiliyor.

Fiyatlar 80 bin TL’den başlıyor

Proje’nin satış ve pazarlamasından sorumlu Ebru Akyol’da, Future Park İstanbul’da metrekare satış fiyatlarının bin 335 TL ile bin 900 TL aralığında olduğu bilgisini verdi. Future Park İstanbul’da stüdyo ve 1+1 dairelerin sadece ev-otel olarak tasarlanan ikiz kulede bulunduğuna dikkat çekerek, diğer tüm konutların aile yaşamını ön planda tutarak 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak projelendirildiğini söyledi.

Akyol, Future Park İstanbul’da 1+0 dairelerin 80 bin TL–86 bin TL, 1+1 dairelerin 145 binTl–156 bin TL, 2+1 dairelerin 155 bin TL–214 bin TL, 3+1 dairelerin 230 bin TL–280 bin TL, 4+1’lerin ise 336 bin TL–356 bin TL aralığından satışa sunulduğunu kaydetti.

Future Park İletişim Bilgileri:

Web: www.futurepark.com.tr/

Haberin Devamı

Tel: 444 9 532

Haberin Devamı