Gazete Vatan Logo

Futbolcuları ‘size ucuza veririz’ diye aramışlar

Lüks araç operasyonunda dün de Emre Belözoğlu, Volkan Şen ve Tayfur Havutçu ‘bilgi sahibi’ olarak ifade verdi. Şüphelilerin futbolcuları ‘Size ucuza veririz’ diye aradıkları belirtildi.

Futbolcuları ‘size ucuza  veririz’ diye aramışlar

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yurda kaçak yollarla ve sahte belgelerle lüks araç soktukları iddia edilen şebekeye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen’in ‘bilgi sahibi’ sıfatıyla ifadelerine başvuruldu. İfadelerinin ardından futbolcular Maslak’taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’ndan ayrıldı. Bir kısım örgüt mensuplarının, telefonla aradıkları Havutçu, Belözoğlu ve Şen’e soruşturmaya konu lüks araçları satmaya çalıştıkları, ancak futbolcuların bu teklifi kabul etmedikleri öğrenildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında aralarında futbolcu Ozan Tufan’ın aracının da bulunduğu 21 lüks araca el konuldu. Geçtiğimiz günlerde ifade veren Fenerbahçeli Futbolcu Ozan’ın ifadesi ortaya çıktı. Ozan Tufan’ın ifadesinde söz konusu aracın yurda kaçak yollardan sokulan araç olduğu bilmediğini söylediği öğrenildi. Ozan Tufan’ın dosyadaki konumunun ‘mağdur’ olduğu da kaydedildi.

Örgüt liderinin N.E.’nin de aralarında bulunduğu bir kısım şüphelilerin ise jandarmadaki işlemlerinin hala devam ettiği kaydedildi. İfadesi alınan şüphelilerin kısım kısım serbest bırakıldığı da ifade edildi.

Haberin Devamı