Yaza Vodafone Red Famous Cup ile veda

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları tamamlandı. 11’incisi düzenlenen yarışa profesyonel sporcular katıldı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları tamamlandı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen yarışta Türkiye’nin sevilen yüzleri profesyonel sporcularla birlikte yelken açarak 7’den 70’e herkesi yelken yapmaya davet etti. Vodafone Red Famous Cup’ın galibi genel klasmanda “Matador” teknesi oldu.

Yaza Vodafone Red Famous Cup ile veda

Genel klasmanda “Matador” birinci oldu

İki gün boyunca kıyasıya bir mücadeleye sahne olan Vodafone Red Famous Cup’ta genel klasmanda “Matador” teknesiyle Cüneyt Büyükuçak ve ekibi birinci olurken, IRC 1 kategorisinin galibi “Renault Farr Away” teknesiyle Team Özonur oldu. IRC 2 kategorisinde “Kum B” teknesiyle Cemre Metin ve ekibi, IRC 3 kategorisinde “Matador” teknesiyle Cüneyt Büyükuçak ve ekibi birinci, IRC 4 kategorisinde ise “Blues 1” teknesiyle Mustafa Söyler ve ekibi birinci oldu. Destek sınıfı kategorisinde de “Smyrna Sailing Fıçı” teknesiyle Zeynep Karadağ ve ekibi birinciliğin sahibi oldu.

Haberin Devamı

Tekneler “Vodafone 4.5G” ile takip edildi

30 tekne ve 300’e yakın yelkencinin mücadele ettiği Vodafone Red Famous Cup’ta açıkdenizdeki tekneler “Vodafone 4.5G” ile anlık takip edilirken, tüm organizasyon www.redfamouscup.com, Facebook ve daha pek çok dijital platformdan canlı yayınlandı. Yarışlar, Vodafone’un gerçekleştirdiği dijital kurgularla 5 milyonu aşkın kişi tarafından anlık takip edildi. Yarışların 360 videosu Vodafone Türkiye YouTube kanalından izlenebiliyor.

Yaza Vodafone Red Famous Cup ile veda

RED FAMOUS CUP hakkında...

Bu yıl 11’incisi düzenlendi.

Red 5 yıldır sponsor oluyor. yıl ortalama ’den fazla katılımcısı ile Türkiye’nin en büyük yelken yarışlarından biri.

10 yılda: 321 deniz mili yol kat edildi.

Toplam 232 tekne katıldı,

1.649 yelkenci yarıştı,

235 ünlü isim katıldı.

Bu yıl 30 tekne, 300’e yakın yelkenci ve 25 ünlü isim katıldı.

3 yılda: 27 tekne, 151 yelkenci ve 20 ünlü isim katıldı.

Vodafone Red sponsorluğuyla son 4 yılda bilinirlik yüzde 15, katılımcı sayısı yüzde 20 arttı.

Gerçekleştirilen dijital kurgularla 2015 yılında 500 binden fazla kişi, 2016 yılında da 5 milyonu aşkın kişi yarışı anlık olarak takip etti.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR