Kayak trendleri

Sömestr tatili başladı. Ailece kar tatili yapmayı planlayanlar için kayak pistinde trendy olmanın yolları...

Puffer ceketler
Şehir için çok kabarık ya da abartılı bulduğunuz puffer ceketler kayak tatilinde kurtarıcınız olabilir. Ceketlerde metalik renkler, kırmızı ve beyaz en çok arananlardan. 90’lar etkisi ceketlerde sürmeye devam ediyor.
Kar botları
Karda kaymanızı engelleyecek ama stilinizden ödün vermemeniz gereken botlar şehirde kullanım için de uygun. Gündelik ayakkabı markalarından profesyonel spor markalarına kadar ayağı sıcak tutacak bir sürü alternatif var.
Sweatshirtler
Daha çok kolej futbol takımı havasındaki sweatshirt ve kazaklar sezonun modasından bir tanesi. Pamuklu ürünler sizi daha da sıcak tutacaktır.
Kayak eldivenleri
Aranılan tek özellik kombininizle uyumlu ve su geçirmiyor olması. Gerisi sizin zevkinize kalmış.
Pantolon önemli
İçinde rahat hareket edilen, kendi pantolonunuzun üzerine dahi giyebileceğiniz rahatlıkta hareket etmenizi sağlayan rengarenk pantolonlar raflarda yerini aldı. Kırmızı sezonun favorisi. Su geçirmediğine emin olun.
Termal üst ve altlar
Soğukta bedenin alt bölgesi daha çok üşür diyorsanız üst için de önlem almanız gerektiğini hatırlatalım. Özellikle fosforlu üstler siyah pantolonlarla en çok tercih edilenlerden. Alt için termal taytlar da en sıcak tutan parçalar.
Kayak gözlükleri
Profesyonel kayak markalarından edinebileceğiniz gözlükler hem kardan hem soğuktan yüzünüzü korumanıza yardımcı. Rengârenk seçenekler de cabası.
Bunları unutmayın
- Kayak tatiline gidiyorsanız yanınıza dudak kremi, nemlendirici güneş kremi, el kremi ve vücut losyonu almalısınız.
- İlk kez tatile gitmiyorsanız kesinlikle kendi snowboardunuzu ya da kayağınızı götürün.
- Bavulunuzda bere, su geçirmeyen eldiven, boyunluk, kayak ceketi ve pantolonu, gözlük, su geçirmeyen bot, kalın veya termal çorap, güneş gözlüğü ve termal içlik bulundurun.
- Kayak ya da snowboard yapacağınız yerden kiralamanız da mümkün.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR