Gazete Vatan Logo

Furkan Andıç kimdir? Dilan Deniz Çiçek ile sevgililer mi?

Furkan Andıç kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılmaya başladı. Dilan Deniz Çiçek'in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Furkan Andıç'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Dilan Deniz Çiçek ile Furkan Andıç gerçekten sevgililer mi? İşte ayrıntılar...

Furkan Andıç kimdir? Dilan Deniz Çiçek ile sevgililer mi?

Furkan Andıç ile Dilan Deniz Çiçek'in sevgili olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmenin üzerine hem Furkan Andıç'ın hem de Dilan Deniz Çiçek'in hayatları merak edilmeye başladı. Başarılı iki oyuncu arasındaki gerçekten bir aşk var mı?

Magazin haberi:

‘Çukur’ dizisinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Emirgan’daki “Gizli Kalsın” isimli mekanda eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde kulübe “Meryem” dizisinin oyuncusu Furkan Andıç geldi. İki ünlü oyuncu, ayak üstü sohbet sonrası müziğin ritmine kendilerini bıraktı. İddiaya göre, sabaha kadar sarmaş dolaş dans ettiler. Birbirlerine telefon numaralarını verdikten sonra mekandan ayrıldılar. 2014 ikinci güzeli Dilan Çiçek Deniz, iki yıllık sevgilisi Okan Can Yantır ile ilişkisini geçen ay bittirdi.

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

Furkan Andıç, 1990 İstanbul doğumludur. İlkokulu ve liseyi Ataşehir’de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna‘ya gitti. Ukrayna’da Kiev Politeknik Üniversitesi‘nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu.

Haberin Devamı

Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Bir süre Bilgi Üniversitesi‘nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı.

Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, TNT ekranında yayınlanan Kolej Günlüğü adlı yapımla birlikte dizilerde de rol almaya başlamıştır. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM’nin reklamlarında oynamıştır.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve senaryosu Desperate Housewives dizinden uyarlanan Kanal D’nin Umutsuz Ev Kadınları dizisinde, orijinalinde Jesse Metcalfe‘nin canlandırdığı ve Gabrielle Solis’le (Eva Longoria) gizli ilişkisi bulunan genç bahçıvan John Rowland karakterinin Türkiye’deki uyarlamasında, Zeliş’e (Evrim Solmaz) ilgi duyan bilişim meraklısı Levent karakterini canlandırmıştır. En son ise Meryem dizisinde "Savaç" karekterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

DİLAN DENİZ ÇİÇEK KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta doğdu. Eğitimini Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümünde sürdüren Dilan Çiçek Deniz, asıl istediği bölümün karşılaştırılmalı edebiyat olduğuna karar vermiş ve tekrar sınava girip bu bölüme geçiş yapmıştır. Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştır. Yarışmada 2. olan Dilan Çiçek Deniz, Türkiye’yi 2015 yılında Miami’de düzenlenen kainat güzellik yarışmasında temsil etmiştir. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülüde “Yıldızı Parlayan” ödülüne layık görülen Dilan Çiçek Deniz, 2017 yapımı Çukur dizisinde “Sena Koçovalı” karakterini canlandırıyor.