Gazete Vatan Logo

Fuhuşun grameri!

Silivri’de yüksek ücretle iş bulma bahanesiyle yurt dışından kandırıp getirdikleri yabancı uyruklu kadınları zorla fuhuş yaptıran çetenin, üzerinde “Rusça Gramer” yazılı olan fuhuş kataloğu bastırıp müşterilerine gönderdiği ortaya çıkarıldı

Fuhuşun grameri!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Silivri bölgesinde bir eğlence mekanında konsomatris olarak çalıştırılan yabancı uyruklu kadınların fuhuşa zorlandığı ve pansiyonda fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Gümüşyaka mahallesinde bir pansiyonu takibe alan Jandarma, eğlence mekanı işletmecisinin Ukrayna, Rusya, Belarus ve diğer bağlantılı oldukları ülkelerdeki kişilere kadın göndermesi için yüklü mitarda para transferi yaptığı belirlendi.

İnsan tacirlerinin fuhuş yaptırdıkları kadınlar için katalog bastırdıkları da tespit edildi. Çetenin “Rusça Gramer” adı altında bastırdıklarkatalogta onlarca kadının olduğu tespit edildi. Çetenin, bu kataloğu zengin müşterilerine gönderdikleri ve “Rusça öğrenmek isterseniz bizi arayın” diyerek mesaj attıkları da ortaya çıktı. Katalogtaki kadınları isteyen özel müşterilere çetenin VIP tarife uygulayarak kadıları özel araçlarla adreslere gönderdiği de tespit edildi.