Gazete Vatan Logo

Fuhuşa sürüklenen kadının kimliği şoke etti!

Adana’da, bavul ticareti yapmak için Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen ancak babası rahatsızlandığı için ülkesine dönmek isteyen kadın parasız kalınca başka bir Azeri kadın tarafından fuhuşa sürüklendi.

Fuhuşa sürüklenen kadının kimliği şoke etti!

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Azerbaycan uyruklu Rovano Oruçova'nın (29) ülkesinden bavul ticareti yapmak için Adana'ya gelen ancak işleri iyi gitmeyince parasız kalan Khayalo Kerimova'ya (27) fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Müşteri kimliğindeki polis, yaptığı operasyonda Rovano Oruçova'yı suçüstü yakaladı. Polis Oruçova, Kerimova ve kadınlara 1 saatliğine 100 lira kira bedeli ile ev kiralayan emlakçı Ş.K.'yi de gözaltına aldı.

Kerimova polise verdiği ifadede Adana'ya bavul ticareti için geldiğini ancak işleri iyi gitmeyince parasız kaldığını bu nedenle yurttaşı Oruçova ile kalmaya başladığını, babası rahatsızlanınca Azerbaycan'a gitmek zorunda kaldığını ancak memlekete gidecek parası olmadığı için Oruçova'nın fuhuş yaparak para kazanıp memlekete gitme teklifini kabul etmek zorunda kaldığını söylediği öğrenildi.

Bu ifade üzerine Kerimova müşteki olduğu için ifadesi alınıp serbest bırakıldı. Ş.K.'nin ise emlakçı olduğu için 1 saatliğine kiralık evleri olduğunu herkese kiraya verdiğini bu kadınların fuhuş yapıp yapmadığından haberi olmadığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Polis Oruçova'yı fuhşa aracılık etmek, emlakçıyı ise fuhşa yer temin etmek suçlamasıyla sorgularının ardından adliyeye sevk etti.