Gazete Vatan Logo
Magazin Fuarda kavga!

Fuarda kavga!

Hande Yener ile Demet Akalın, İzmir Gelinlik Fuarı’nda yine birbirine girdi. Akalın “Hande Yener benim için bir ölü. Niye benim Instagram’ımda yaşıyorsun. Senin için üzülüyorum” dedi

Fuarda kavga!

İki ezeli rakip Demet Akalın ile Hande Yener, İzmir Gelinlik Fuarı’nda art arda sahneye çıktı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, ‘Duymayan Kalmasın’ muhabiriyle tartıştı. Popçunun “Arkadaşı lütfen aşağıya alalım” demesi üzerine güvenlik görevlileri muhabiri yaka paça indirdi. “Bu arkadaş benim röportajımı sabote etti. Kimin adamı olduğunu da biliyorum” diyen Yener, muhabirin uçak biletini Demet Akalın’ın aldığını iddia etti.

AKALIN ise ateş püskürdü: “Ben ne kimseye bilet aldım, ne başka bir şey, uçakta karşılaştım. Böyle bir çirkinliğin içinde adımın anılmasını istemiyorum. Ben seni yok sayıyorum. Kızımın fotoğrafına o iğrenç emojiyi bıraktıktan sonra benim için ölüsün. Benim ortamımda senin adın anılmıyor. Sen de benim adımı anma. Niye benim Instagram’ımda yaşıyorsun. Senin için üzülüyorum!”