Gazete Vatan Logo

FSM Köprüsü’ndeki çalışmalar nedeniyle vatandaşlar toplu taşımaya yöneldi!

FSM Köprüsü’nde sabah saatlerinde oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi. İstanbullular yoğunluk nedeniyle toplu taşımaya yöneldi. Alternatif olarak kulanılan Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de yoğunluk yaşanıyor.

FSM Köprüsü’ndeki çalışmalar nedeniyle vatandaşlar toplu taşımaya yöneldi!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bakım onarım çalışmaları nedeniyle sabah saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu. Köprüdeki trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

Köprüde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle dün gece 4 şerit trafiğe kapatıldı. Çalışmalar kapsamında ilk aşamada köprüdeki mevcut asfalt ekipler tarafından kazılıyor. FSM Köprüsü'nde dün başlayan asfalt yenileme çalışması trafiği olumsuz etkilemeye de devam ediyor.

Çalışmaların başlamasının ardından, sabah saatlerinde vatandaşların işe gitmek için kullandığı köprünün girişlerinde trafik yoğunluğu meydana geldi.

Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçiş yönünde yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğin ters yönde, ikişer şerit halinde verilmesi yoğunluğa neden oldu. Alternatif olarak kulanılan Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de yoğunluk yaşanıyor.
15 Temmuz Şehitler köprüsünü kullanarak Avrupa yakasına geçmek isteyenler Acıbadem'den başlayan bir kuyrukla karşılaştı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre kentteki yoğunluk saat 08.30 sıralarında yüzde 42 olarak ölçüldü.

Haberin Devamı

Vatandaşlar toplu taşımaya akın etti
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışma nedeniyle toplu taşımalara yönelen İstanbullular duraklarda yoğunluk ile karşılaştı.Vatandaşlar metrobüse akın edince duraklarda adım atacak yer kalmadı