Gazete Vatan Logo

FOX yayın akışında bugün neler var? – 29 Nisan Cumartesi

Fox’un son zamanlarda sevilen dizilerin den birisi olan Kalbimdeki Deniz dizisinin bu haftaki bölümünün fragmanı yayınlandı. Yayın akışında Cumartesi akşamları yer bulan Kalbimdeki Deniz dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 27. Bölümünde Mirat her şeyi öğrenmiş olan Deniz’e aşkını itiraf etmiştir fakat bundan sonra olacak olaylar ortalığı karıştıracaktır. Diğer bir taraftan da Ece ve Volkan’ın arkadaşlığı giderek iyi olmaya başlamıştır.

FOX yayın akışında bugün neler var? – 29 Nisan Cumartesi

Kalbimdeki Deniz dizisinin 27. Bölümüne ait yeni fragman yayınlandı. İzleyiciler tarafından soluksuz takip edilen dizinin yeni bölümü Cumartesi akşamı ekrana gelecek. İlginç sahnelerin yer aldığı yeni bölümde İbrahim çoktan Zahide ile yüzleşmiştir ve bundan sonra olacaklar için beklemektedir.

FOX YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Deniz, Mirat’a aşkını itiraf edeceği sırada Raşel’in gelmesini ikisini de etkilemiştir. İbrahim ise Zahide ile yüzleşmiştir fakat bu kötü sonuçlanmıştır. Kalp spazmından dolayı hastaneye kaldırılan İbrahim kötüdür.

Deniz’e olan duyguları konusunda Mirat emindir ve bunu Deniz’e söyler. Fakat Deniz güvensizlik içerisindedir, bu yüzden kendini geri çeker. Zahide ise İbrahim’in durumunu öğrendikten sonra hastaneye gider fakat Mustafa buna tepki gösterir ve ipleri koparma yoluna gider.

Artun Raşel’den çok ilginç şeyler duymuştur ve onu Mirat ile konuşması için ikna etmeye çalışır. Hülya’dan da Deniz’in aklını karıştırması için yardım ister.

Haberin Devamı

Zahide ise kocasına Mustafa’dan bahseder ve kocasından rest görür. Alihan’ınsa Deniz’e göndermek için avukata verdiği mektup bir şekilde Şebnem’in eline geçer. Mustafa da Volkan’ı kısıtlama yolundadır. Figen de diğer bir yandan Ferhat’ın hap sattığına gözleri ile şahit olur ve bununla yüzleşmesi korkunç bir şekilde sonuçlanır.

Raşel’se Mirat’ı bir kere daha görüşebilmek için ikna etmiştir ve ona her şeyi değiştirebilmek için gerçekleri itiraf edeceğini söyler.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz, Diyar ve Serdem’i ikna etmiştir ve onları umut yolculuklarından vazgeçirmiştir. Deniz de her şeyi öğrenmiştir ve böylece Mirat, aşkını Deniz’e itiraf etmiştir. Fakat Deniz kafasını toplayabilmek için zamana ihtiyacı olduğunu söyleyerek geri çekilir.

Volkan ve Ece’nin arkadaşlığı gittikçe gelişmektedir. Mustafa da Ece’ye anne konusunun üstünü tamamen örttüğünü söyler. Raşel de diğer yandan Artun ile iletişime geçer. Böylece Mirat’ın bekâr olduğunu ve dedesinden kalma evde yaşadığını öğrenir.

Haberin Devamı

Botun devrilmesi ile Zeynep ve Azize’nin ölüm haberi hepsini sarsar. Cemile ve Mehmet de evlenecekleri haberini açıklar. Hülya da Nejat ve Mirat’ın arasını bozmak için araya fitne sokar. Alihan da Kıbrıs’taki mahkemede Deniz’in ve çocuklarının başına neler geldiğini ve icra takiplerini öğrenir ve bunun sonucunda yıkılır. Bunun üzerine Şebnem ile tartışma yaşarlar.

Şebnem de Alihan’ın kafasını bulandırmaya çalışır. Artun da Deniz ile evlenmeyi kafasına koyar. Deniz ve Mirat da bu sırada Cemile’yi Mehmet’ istemeye gider. Onca yıldan sonra karşılarına çıkan Raşel ve Zahide de Mirat ve İbrahim’i alt üst eder.

Yeni bölüm ve daha fazlası 29 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX ekranlarında!