Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar

FOX TV’nin 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat Hafta sonu isimli haber programı ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi yer alıyor. FOX TV’nin 9 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar

FOX TV’nin 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı saat 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu isimli program ile başlıyor. Bu programda hafta boyunca ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlar gelecek. Ayrıca gündeme dair son gelişmeleri de bu programdan öğrenebilirsiniz. Ardından ise saat 10.45’te Oğlan Bizim Kız Bizim ekranlarda olacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da İnadına Aşk dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. İnadına Aşk dizisi, başına buyruk yeni mezun bir bilgisayar Mühendisi ile iş başvurusu yaptığı şirketin patronunun arasındaki aşk hikâyesini komik bir şekilde ekranlara getiriyor. Ardından ise sevilen dizilerden olan No: 309 dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. No: 309 dizisi ise, şirket patronu ile rastgele bir yemekte karşılaştığı kızın arasında geçen olaylar anlatılıyor.

19.00’da FOX Ana Haber Hafta Sonu ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde dünyada ve ülkemizde meydana gelen olaylar son görüntüleri ile birlikte bu saatte ekranlara getirilecek.

Haberin Devamı

Ardından ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi başlayacak. Daha önceden film olan dizi, sosyal alemde büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini ile Özgürcan Çevik ve Başak Parlak paylaşmaktadır. Şevkat, adaletsizliğe göz yumamayan bir mahalle delikanlısıdır ve öfke kontrol sorunu olduğundan dolayı bazen ne yapacağı belli olmaz. Esin ise eğlenceli ve kafası karışık bir kızdır. Fakat damarına basıldığında oldukça inatçı bir yapısı vardır. Üniversite eğitimin Fransa’da tamamlamıştır ve bir süre orada yaşamıştır. Daha sonra İstanbul’a dönmüştür.

Şevkat Yerimdar dizisinden hemen sonra İlk Buluşma isimli program ekranlara gelecek. Bu programda gülmekten yerinizde duramayacaksınız! Ardından ise No: 309 dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.