Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Kasım Perşembe

9 Kasım Perşembe günü FOX TV; sabah “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzayıp giden konu başlıkları ile tüm merak ettiğiniz tüm gelişmeler sizinle olacak. Gündem gelişmelerini seyretmeyi sakın unutmayın. Akşam kuşağında ise sevilen dizi “Bizim Hikaye” yepyeni bölümü ile sizleri renkli bir akşama davet ediyor. Aile içinde yaşanan farklı olaylar kah güldürürken kah hüzünlendirecek…. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bigi edinmek için haberimizi takipte kalın.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Kasım Perşembe

Sabah “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen tüm gelişmelerden derinlemesine bilgi sahibi olmanıza yardım edecek. Hemen ardından 10:00’da “Kaybolan Çiçekler” adlı yaşam programı başlıyor. Dünyasında acıklı öyküler yaşamış farklı konukların faili meçhul cinayetleri ve kayıp dosyaları masaya yatırılarak çözülmeye çalışılacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Stil Avcıları” adlı yarışma programı ekranlara geliyor. Moda dünyasının yenilikçi kombinlerinden özgün kreasyonlarına kadar pek çok fikri programı seyrederken öğrenebileceksiniz. Programın bitiminden sonra saat 15:45’de “Mehmet Özer ile Mutfak’ta” adlı yemek programının yeni bölümü yayına geçecek. Hoş sohbetlerin edildiği programı seyrederken hem keyifli dakikalar geçirebilecek hem de tarif listenize damak tadınıza hitap eden farklı lezzetler ekleyebileceksiniz.

17:00’da “Komşular” adlı dizinin yeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Avustralya yapımı “Neighbours” uyarlaması olan dizi samimi hikayesi ile her geçen gün seyirci kitlesini artıracağa benziyor. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” yayın akışında yerini alıyor. Canlı haber bülteninde gündeme oturan olaylar ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile seyircilerine aktarılacak. Gündeme dair tüm merak ettiklerinizi ekranlarınız karşısından izleyebilir ve böylelikle merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı fenomen dizinin yeni bölümü tüm sevenlerini ekran başına kilitleyecek. Sürpriz gelişmeleri sayesinde heyecanları doruklara çıkaran dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağında keyif dolu dakikalar geçirebilirsiniz. 23:15’de de “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

Saatler 00:30’u gösterdiğinde yerli dizi “Kadın” tekrar bölümü ile bir kez daha ekranlarınıza yer alıyor. 02:45’de yeni dizi “Komşular” tekrarı ile yayın akışını devam ettiriyor. Diziden hemen sonra da 03:45’de “Stil Avcıları”, 05:30’da ise “NO:309” adlı dizi tekrarı ile karşınıza çıkıyor.