Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar

8 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri öğrenme şansı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programı yayına geçecek. Sevilen renkli yarışma programını seyrederek güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar

Sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ile yayına başlanıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu hafta sonuna özel haber bülteni sayesinde gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Hemen ardından 11:15’de “Yaparsın Aşkım” adlı programın tekrar bölümü sizleri karşılıyor. Heyecan, aksiyon ve eğlence dolu anlar sunan yarışma ile pazar sabahınızı çok daha güzel hale dönüştürebileceksiniz. Saatler 14:30’a geldiğinde, “4N1K İlk Aşk” dizisinin tekrar bölümü başlayacak. Öğle arasında yayına geçen bu yeni dizi ile renkli bir pazar günü sizleri bekliyor olacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

17:00’da “Badem Şekeri 4” adlı renkli ve eğlence dolu film sizlerle buluşuyor. Filmi sinema ortamında seyredemediyseniz, FOX ekranları karşısından mutlaka takip edin ve keyif dolu günün tadını çıkartın. Saatler 19:00’a geldiğinde, “FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında yerini alacak. Sağlık, siyaset, politika, hava durumu, yaşam, trafik ve yol bilgisi gibi daha akla gelebilecek her konu alanındaki gelişmeler bir bir ekranlara geçecek.

Haberin Devamı

20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programı ile harika bir akşam sizlerle oluyor. programı seyrederken akşamınızın nasıl geçtiğini dahi anlayamayabilirsiniz. Renkli bir akşam yaşamak isterseniz bu renkli yarışmayı sakın kaçırmayın! 23:15’de “İlk Buluşma” adlı bol eğlenceli program ekranlarda göze çarpıyor. Komedi dolu sahneleri ile her hayranını güldürmeyi başaran yayını izleyerek gecenizi çok daha güzel şekilde sonlandırabilirsiniz.

00:30’da “Memleket” adlı film TV’de ilk kez yayına geçecek. Filmi sinemada seyredemediyseniz, gece boyunca FOX TV ekranları karşısından takip ederek güzel bir sinema deneyimi elde edebilirsiniz. 02:30’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Saatler 04:45’e geldiğinde ise aşk temalı dizi “Kalbimdeki Deniz” ekranlar karşısında bulunacak.