Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe

7 Aralık Perşembe günü FOX TV, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışına giriyor. Gündemin en sıcak ve en son dakika haberleri ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlara aktarıyor. Seyrederken siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok alanda bilgi edinebilme şansı kazanacaksınız. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sıcak aile dizinin yeni bölümü başlıyor. Kah güldüren kah ağlatan sürükleyici dizinin yeni bölümünü izlemeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için de haberimizi takip edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe

Sabahın erken saatlerinde “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” bülteni ile haber dünyasının nabzı tutulacak. Gündemin merkezine oturmuş en sıcak gelişmeleri ekranlarınızdan öğrenerek dolu dolu bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Hemen ardından 10:00’da “Kaybolan Çİçekler” adlı güncel yaşam programı ekranlardaki yerini alıyor. Cinayet olaylarından kayıp dosyalarına kadar pek çok acıklı yaşam öyküsü irdelenerek çözülmeye ve gerçeklerle yüzleştirilmeye devam ediyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:45’i gösterdiğinde “Stil Avcıları” adındaki moda programı ile gün ortası başlayacak. Birbirinden farklı başarılı yarışmacılar ve değerli jüri kadrosu… Bazen güldüren bazen de heyecanı doruklara çıkaran keyifli programı sakın kaçırmayın. Gün ortasında işlerinize kısa bir mola verebilir ve kahve eşliğinde diziyi seyredebilirsiniz.

15:00’da “Mehmet Özer’le Mutfakta” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Her biri birbirinden enfes olan yemekler ve hamur işleri püf noktalarıyla birlikte sunuluyor. Seyrederken hem keyif alabilecek hem de birbirinden lezzetli nefis tarifler yapabilme imkanı elde edebileceksiniz. Saatler 16:00’ı gösterdiğinde “Şevkat Yerimdar” adlı mahalle dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte yayına geçen tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. Hemen ardından da 17:00’da “Komşular” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” bülteni ile akşam haberleri ekranlara çıkıyor. Canlı yayına geçen haber bültenini seyrederek gündeme dair tüm güncel gelişmeleri öğrenebilme fırsatı yakalayabilirsiniz. 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizi ile akşam kuşağı ekranlara yansıyor. Sevilen dizide yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanacak. EĞer vaktiniz varsa mutlaka izlemeyi unutmayın, şimdiden iyi seyirler… 01:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. 04:15’de “Komşular”, saat 05:15’de ise “İnadına Aşk” adlı iki dizinin tekrar bölümü yayın akışında yer alıyor.

Haberin Devamı