Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe

5 Temmuz Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına geçecek. Haber bültenini seyrederken gündemi ilgilendiren tüm haberleri takip edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Koca Bulma Sanatı” adlı sinema filmi ilk kez FOX TV ekranlarında yer alacak. Filmi, sinema ortamında seyredemediyseniz bu kez FOX ekranlarınız karşısından keyifli şekilde izleyebilir ve akşamınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. . Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe

Sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlara dahil olacak. Sabah saatlerinde gündemi ilgilendiren tüm sıcak gelişmeleri bu bültenden öğrenebilirsiniz. Hemen ardından 10:45’de “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek sabahınıza renk katabilirsiniz. Saatler 13:00’a geldiğinde, “Aşk Yeniden” adlı dizinin tekrar bölümü hayranları ile buluşacak. Öğle saatlerinde dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu dizinin tekrarını kaçırmayın.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 16:00’da “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. FOX ekranlarının sevilen dizisi, tekrar bölümleri ile hafta içi her aynı saatte ekranlara dahil oluyor. Saatler 19:00’a geldiğinde, “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni sizleri karşılayacak. Akşam bülteninden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar tüm merak edilen gelişmeler ekranlarda yerini alıyor.

20:00’da “Koca Bulma Sanatı” adlı yerli sinema filmi sizleri karşılayacak. İlk kez FOX TV ekranlarında yayına başlayan film, aşk ve komedi dolu kesitleri ile tüm izleyenlerine keyifli bir akşam sunacak. 22:45’de “Hababam Sınıfı Merhaba” adlı eğlenceli ve nostalji dolu bir başka film daha sizlerle oluyor. Geceden sabaha kadar ayaktaysanız, FOX ekranlarında başlayacak olan bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

Haberin Devamı

Saatler 01:15’e geldiğinde, “Savaşçı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarda yerini alacak. Polisiye kesitler sunan dizi ile gecenize heyecan ve aksiyon katabilirsiniz. 03:45’de “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Sevilen dizi, tekrarlarıyla bile tüm hayranlarını ekranlara çekmeyi başarıyor. Saatler 05:00’a geldiğinde ise “Kalbimdeki Deniz” adlı dizi sevenleri ile buluşacak. Gece boyunca oturacaksanız ekranların sevilen dizilerini izleyerek vaktinizi eğlenceli şekilde değerlendirebilirsiniz.