Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 5 Kasım Pazar

5 Kasım Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı sabah “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Saonu” yayını ile ekranlara giriş yapıyor. Hafta sonuna özel olarak hazırlanmış olan haber bülteni sayesinde gündeme dair en sıcak gelişmelerden ve son dakika haberlerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Savaşçı” adlı polisiye dizi yayın akışına geçecek. Mücadele dolu sürükleyici bir yeni bölüme hazır olun. Kanala dair olan yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 5 Kasım Pazar

Sabah “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” bülteni ile gündeme dair tüm siyasi, sosyal, yaşam ve sağlık konuları üzerine merak ettiklerinize cevap bulabileceksiniz. Hemen ardından “Kalbimdeki Deniz” dizisi ile yayın akışı devam edecek.10:45’de başlayan dizi aşkın ve özlemin derinliklerine kadar sürükleyici bölümü ile hafta sonuna güzel bir dizi ile başlamanızı sağlıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı canlı yayın programı ekranlara geliyor. Gündem ötesi sosyal yaşama özgü olan tüm sağlık, diyet, alışveriş ve daha fazla konu hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için takipte kalın…
15:30’da “Bizim Hikaye” adlı fenomen dizinin tekrarı yayına başlıyor. Gün ortanıza denk gelen tekrar bölümde neler yaşanıyor? Sürükleyici ve merak uyandırıcı dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınızın başında olun.
19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber” bülteni hafta sonuna özel gelişmeleri ve en sıcak gündem haberleri ile tarafsız bilgiler sunacak. Türkiye ve dünya gündemi üzerinde gelişen tüm olayları ince ayrıntılarıyla birlikte haber bülteninden seyredebilirsiniz.
20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden sürükleyici hikayeleri ve gizemli olayları ile yine sürükleyici ve nefes kesen bir akşam sizleri bekliyor.
00:15’de “İlk Buluşma” adlı komedi programı ekranlarınızda olacak. Kameralarla donatılmış mekanda yine her şey kurgulu. Ancak içlerinden bir kişi tüm düzenden ve oyundan habersiz. Kahkaha tufanı programda yine eğlence kaldığı yerden devam ediyor.
01:45’de “Kalbimdeki Deniz” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Aşk temalı dizinin hemen ardından 04:30’da “İnadına Aşk” dizisinin tekrarını izleyebilirsiniz. Komedi ile karışık aşk hikayesinin ele alındığı final dizi tekrar bölümleriyle gece kuşağında sevenlerini yanlız bırakmamaya devam ediyor. 05:45’de ise “No:309” adlı dizinin tekrar bölümü yayın başlıyor.

Haberin Devamı