Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi

Fox TV yayın akışı 5 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu ile başlıyor. Çalar Saat Hafta Sonun’dan sonra ekrana Saatli İlker Ayrık Takvimi programı yeni bölümüyle geliyor. Ardından İnadına Aşk ve Deli Gönül dizilerinin yayınları Fox TV ekranlarında yerini alıyor. Akşam kuşağında yeni bir yarışma olan Milyonluk Resim ilk bölümüyle yayına başlıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise İlk Buluşma programı yeni bölümüyle Fox TV’de yayınlanıyor. Fox TV 5 Ağustos Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi

08.00’da en güncel haberleri sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu programında bulabilirsiniz. Çalar Saat Hafta Sonu haber programının ardından ekranlara İlker Ayrık’ın sunumuyla Saatli İlker Ayrık Takvimi programı geliyor. İlker Ayrık’ın birbirinden farklı tiplemeleri canlandırdığı programda eğlenceli dakikalar ekrana geliyor. Saatli İlker Ayrık Takvimi programından sonra İnadına Aşk yerli dizisi yayına giriyor. İnadına Aşk’ın bu bölümünde ipler artık kopuyor iki aile birbirlerine giriyorlar. İnadına Aşk’ın ardından Deli Gönül yerli dizisi Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

19.00 akşam kuşağı FOX Ana Haber Hafta Sonu haber programının canlı yayınıyla başlıyor. Türkiye ve dünyadan güncel tüm haberleri en hızlı şekilde öğrenebilirsiniz. FOX Ana Haber Hafta Sonu biter bitmez Fox TV’nin sevilen dizisi Şevkay Yerimden ekrana geliyor. Şevkat ile Bora arasındaki çekişme devam ederken, herkes Esin’in vereceği kararı merak ediyor.

22.30’da ilk bölümüyle yayınlanacak olan Milyonluk Resim başlıyor. Selçuk Yöntem’in sunumuyla ekrana gelecek olan yarışmada yarışmacıların görsel yönlerini daha fazla öne çıkarmaları gerekiyor. İlk bölümü yayınlanacak yarışma programında neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı

00.00’da bir şaka programı olarak ekrana gelen İlk Buluşma yeni bölümüyle yayınlanıyor. Sunuculuğunu Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu'nun yaptığı programda önceden hazırlanılmış planlar ile programa katılanlara şakalar yapılıyor. Yapılan konuşmalar programın sunucuları olan Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu yönetiyor. Şakalar sonucunda kahkaha dolu dakikalar ortaya çıkıyor.

02.00’da Dünyadan Canlı Yayın alışık olmadığımız formatıyla yayınlanıyor. Dünyanın dört bir yanına yerleştirilen kameralar ile izleyiciler vahşi yaşamda olanları izleyebiliyorlar. Dünyadan Canlı Yayın herkesin için her yerde eğlenceyi sunuyor. Dünyadan Canlı Yayın programının hemen ardından ekrana ilk bölümüyle yayınlanan Milyonluk Resim yarışma programının tekrar bölümü ekrana geliyor. Yayın akışının devamında ise Fox TV’nin yerli dizileri arasında yer alan No:309 ve Aşk Yeniden dizilerinin tekrar bölümleri sırasıyla yayına alınacaktır.

Haberin Devamı