Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba

4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile çarşamba akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba

Sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Bültenden tüm sıcak gelişmeleri ve güncel haberleri öğrenebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ardından 10:45’de “Küçük Prens” adlı sinema filmi ile yayına devam edilecek. Sabah saatlerinde kahvaltınızı yaparken bu güzel ve eğlence dolu filmi seyretmeyi düşünebilirsiniz. Güzel ve renkli kesitleri ile yayına geçen film, tüm izleyenlerini eğlendirmeyi başaracak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:45’e geldiğinde, “Oğlan Bizim Kız Bizim” adlı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Her karesinde eğlence dolu anlar yaşatan film ile öğle saatlerinize renk katabilirsiniz.. Saatler 15:00’a geldiğinde, “Aşk Yeniden” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Ekranların sevilen dizisi ile güzel bir gün ortasına hazırlıklı olun. Aşk dolu kesitleri ile ekranları renklendiren diziyi soluksuz şekilde izleyebileceksiniz.16:00’da “Yasak Elma” adlı bir diğer fenomen dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlarda yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte sizlere aktarılıyor. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeler ekranlar karşısında olacak. 20:00’da Milyonluk Resim” adlı renkli kesitler sunan yarışma programı sizlerle olacak. Programı seyrederken hem eğlenceli anlar yaşayabilir hem de akşamınızı renklendirebilirsiniz.

23:30’da “İlk Buluşma” adlı programın tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Gece başlayan program ile bol kahkahalı anlar yaşayabileceksiniz. Hemen ardından 01:30’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Dizinin son bölümünü bir kez de bu gece kuşağından seyredebileceksiniz. 03:30’da “Adı: Zehra” adlı dizinin tekrarı ile karşılaşacaksınız. Saatler 05:00’a geldiğinde ise “Kalbimdeki Deniz” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında olacak.

Haberin Devamı