Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe

31 Mayıs Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar saat” adlı haber bülteni ile karşınıza çıkacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, ekonomi, politika gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri izleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü yayında olacak. Sokaklarda geçen aksiyon ve macera dolu dizi ile akşamınızı çok daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlayacak. Bültenden tüm konu alanlarına ait gelişmeleri izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 10:00’da “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen dizinin son bölümünü izleyemediyseniz bu tekrar bölümünü seyretmeyi unutmayın. 12:45’de “Sizi Böyle Alalım” adlı yemek programı yayına başlıyor. Pınar Altuğ’un sunduğu yemek programından birbirinden lezzetli, pratik ve renkli tariflerle karşılaşacaksınız. İftar sofralarınızı renklendiren tarifler ile hoş vakitler geçirebilme 13:45’de “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi ile güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

16:30’da “Yasak Elma” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünü bir kez daha izlemek isterseniz bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. 19:00’da “Fatih Portakal ile FOX Ana Haber” adlı haber bülteni yayında olacak. Bültenden sağlık, siyaset, yaşam, ekonomi, hava durumu gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Perşembe akşamlarının bu heyecanlı dizisi ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 00:15’de “Milyonluk Resim” adlı programın tekrar bölümü yayında olacak. Yarışma programını seyrederken birbirinden farklı sorular karşısında yarışma imkanı elde edecek ve heyecan dolu kesitlere tanıklık edebileceksiniz. 02:00’da “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” adlı canlı program yayına başlıyor. Canlı yayın programından dini anlamda merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulabilir ve sahur vaktinizi daha güzel şekilde değerlendirebilirsiniz. 04:00’da “Adı:Zehra” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçecek. 05:00’da ise “Kadın” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Dram ağırlıklı olan dizinin son bölümündeki tüm gelişmeleri bu tekrar bölümünü seyrederek öğrenebileceksiniz.