Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 3 Ağustos Perşembe

Fox TV yayın akışı 3 Ağustos Perşembe günü Çalar Saat’in canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Saatli İlker Ayrık Takvimi Fox TV ekranına geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Kaybolan Çiçekler, Sen İste Yeter ve Ne Seninle Ne Sensiz programları sırasıyla canlı olarak yayınlanıyor. Akşam kuşağında Kung Fu Panda 2 ve Robocop yabancı sinema filmleri Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Akşam kuşağının bitiminde ise tekrar bölümleri yayına girecek. Fox TV 3 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 3 Ağustos Perşembe

Fox TV 3 Ağustos Perşembe günü yayın akışı sabahın erken saatlerinde Ezgi Gözeger’in sunuculuğunu yaptığı Çalar Saat programıyla başlıyor. Yayın akışı hız kesmeden Saatli İlker Ayrık Takvimi eğlence programıyla devam ediyor. İlker Ayrık’ın birbirinden farklı tiplemeleri canlandırarak gerçekleştirdiği programda eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Saatli İlker Ayrık Takvimi biter bitmez ekrana İnadına Aşk dizisi geliyor. Diziyi takip edenler, bu bölümü mutlaka izlemelisiniz.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.30’da Kaybolan Çiçekler canlı olarak yayın akışındaki yerini alıyor. Kaybolan Çiçekler’de İnci Ertuğrul psikolog ve avukat eşliğinde çocukları kaybolan ailelerin çocuklarını buluyor. Programa katılarak kaybolan çiçeklerin bulunmasına yardımcı olabilirsiniz. Kaybolan Çiçekler’in ardından Sen İste Yeter programı canlı olarak ekrana geliyor. Sevenlerin kavuştuğu, küslüklerin bittiği Sen İste Yeter Hande Ataizi ile Fox TV ekranlarında!

16.00’da Ne Seninle Ne Sensiz canlı yayınıyla Fox TV ekranlarına geliyor. Seda Akgül’ün sunduğu Ne Seninle Ne Sensiz’de evliliklerini kurtarmak isteyen aileler ağırlanacak. Konuklar arasında bulunan psikiyatr ve aile danışmanlarıyla birlikte evliliğini kurtarmak isteyenlere yardımcı olunacak. Ne Seninle Ne Sensiz programından hemen sonra Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber yayınlanıyor. Meydana gelen son gelişmeleri hızlı bir şekilde Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber’den öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da Kung Fu Panda 2 Fox TV ekranlarında yayına giriyor. Kung Fu Panda serisinin karakteri Po 2’nci filmde de iş başında! Po, Çin’i ve kung fu’yu yok etmek isteyen düşmanlarına karşı savaşırken, esrarengiz güçlerinin de farkına varıyor. Kung Fu Panda 2 bittikten sonra efsanevi filmlerden olan Robocop yayınlanıyor. Robocop durdurulması imkansız ve hiç durmadan suça karşı savaşan bir robottur. Fakat Robocop oluşturulurken geçmişini anımsayacağı akıllara hiç gelmemiştir. Robocop 21.45’te Fox TV ekranlarında!

02.15’te sabah kuşağında yer alan Ne Seninle Ne Sensiz programının tekrar bölümü yer alıyor. Hemen ardından Aşk Yeniden dizisinin tekrar bölümü ekrana geliyor. Son olarak sabaha karşı akşam kuşağının filmlerinden Kung Fu Panda 2’nin tekrarı FOX TV’de!

Haberin Devamı