Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe

FOX TV’nin 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat isimli gündem ve haber programı ile başlıyor ve gün boyunca dizi tekrarları ve programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Olur İnşallah isimli film FOX TV ekranlarına gelecek. Antalya’nın bir köyünde geçen filmde köylü zor durumda kalıyor. FOX TV’nin 29 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe

FOX TV’in 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı saat 07.15’te Çalar Saat isimli program ile başlıyor. Canlı olarak yayınlanan bu programda gündeme dair son detaylar paylaşılıyor. Ayrıca dünyanın dört bir tarafında meydana gelen son olayların ayrıntıları da yayınlanıyor. Çalar Saat isimli haber programından hemen sonra ise Rüzgarın Kalbi dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da FOX TV’nin sevilen dizilerinden No:309’un eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. No:309 dizisi, yanlış kişi ile yemeğe giden bir genç kızın daha sonra başına gelen eğlenceli ve hayatını değiştiren olayları konu alıyor. No:309 dizisinden sonra da yeni başlayan dizilerden olan Şevkat Yerimdar dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

18.55’te Saatli İlker Ayrık Takvimi ekranlara gelecek ve hemen ardından da Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber ile haber kuşağı başlayacak. Gün boyunca ülkemizde ve dünyada meydana gelen olayların ayrıntıları bu haber kuşağında verilecek.

Bugünün akşam kuşağında ise Olur İnşallah isimli sinema filmi yer alıyor. Film Antalya’nın Göbelek köyünde geçiyor. Yerel bir televizyon kanalının kurulması amacı ile bir heyet bu köye gider. Fakat köylünün isteğinin üzerine bu sistemin kurulması için başka bir köye giderken başlarına bir kaza gelir. Buna göre köylüler 3 ay içerisinde hem televizyon kanalı için gereken parayı bulmalı hem de makam aracının parasını ödemelidir.

Haberin Devamı

Olur İnşallah sinema filminden sonra ise televizyonda ilk kez gösterilecek olan Casuslar ekranlara gelecek. CIA tarafından uzun bir süreden beri aranan terörist MI5 tarafından yakalanmıştır ve teslim edilmesi için merkeze götürülmektedir. Fakat araç trafiğe takılınca motosikletli bir grup tarafından kuşatılır ve suçlu kaçırılır. Olaylar ise bundan sonra başlar.

02.30’da ise Çoban Yıldızı dizisinin eski bölümlerinden birisi FOX TV ekranlarında olacak.