Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 29 Ekim Pazar

29 Ekim Pazar gününe ait FOX TV yayın akışında ilk olarak “İlker Karagöz ile Çalar Saat” hafta sonuna özel yayını ile ekranlarda yerini alıyor. Dünya gündemine oturan olaylar, en sıcak gelişmeler seyircilere aktarılmaya çalışılacak. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizi yeni bölümüyle ekranlara giriş yapıyor. Polisiye olaylarla ve çekişmelerle geçen yeni bölüm sayesinde yine nefesler tutulacak. Haber bülteninin hemen ardından izlemeyi unutmayın. FOX TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? 29 Ekim Pazar

Sabah 08:00’da başlayan “İlker Karagöz ile Çalar Saat” bülteni sayesinde merak ettiğiniz en sıcak gelişmeleri ve olayları tüm detayları ile öğrenme şansı yakalayacaksınız. Hemen ardından 10:45’de “Bizim Hikaye” adlı popüler dizinin tekrarı başlayacak. Akşam kuşağı yayınını izleyemediyseniz mutlaka ekranlarınızın başına geçin. Komik ve eğlence dolu bir bölüm sizleri bekliyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı program canlı canlı ekranlarda yerini alıyor. Daha önce hiç araştırmadığınız ilginç gelen durumlardan ve güncel yaşam gelişmelerinden haberdar olmak istiyorsanız canlı yayını mutlaka kaçırmayın.

15:30’da “İnadına Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hemen ardından 16:30’da “Kadın” adlı dizinin tekrarı ekranlara yansıyor. Dram ağırlıklı öyküsü ile insanı büyüleyen dizi muhteşem bir hafta sonu geçirmenize yardımcı olacak. Bahar’ın evlat sevgisiye dolup taşan yüreği ve diğer yandan çocuklarını fakirliğin etkisinden kurtarma mücadelesi. Hayatın tüm alanlarını göğüsleyerek evlatlarını koruma ve kollama savaşı veren bir annenin öyküsü ile karşı karşıya kalacaksınız.

Haberin Devamı

19:00’da “Gülbin Tosun ile “FOX Ana Haber Hafta Sonu” canlı canlı yayında olacak. Dünya gündemini meşgul eden tüm siyasi, sosyal, ekonomi ve sağlık haberlerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. 20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizi sürükleyici bir bölüm ile ekranlara giriş yapacak. Terörle mücadelenin hız kesmeden devam ettiği dizide bu haftaki gelişmelerde bir hayli merak uyandırıcı. Güzel bir bölüm ile akşamınızı renklendirmek için saatinde ekranlarınızda olun.

00:15’de “İlk Buluşma” adlı komedi programı ekranları güldürmeye devam edecek. Kahkaha garantili programda yine bir çiftin birbirinden habersiz komik anları kameralar önünde seyirci ile buluşuyor. 02:00’da “Felekten Bir Gece 3” adlı fantastik filmi yayına geçiyor. Lazer ışınları, sagduyusuz yaşam ve hapishane ortamı… Farklı temaları ile seyirciyi kendine çeken film ile gecenizi daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. 03:45’de “İnadına Aşk” adlı dizinin tekrarı ekranlarda yerini alıyor. 05:30’da ise “NO:309” adlı fenomen dizi tekrar bölümüyle ekranları süslüyor.

Haberin Devamı